2777
2789
عنوان

با کسی که شرایطش اینه ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 52 پست
کدوم کشور زندگی میکنع؟ بدون تحصیلات با وضع مالی متوسط اونجا کارش چیه؟!

مدیر داخلی رستوران که خب ممکنه دروغ گفته باشه

برای تو، برای چشم‌هایت برای من، برای دردهایم برای ما برای این همه تنهایی ای کاش خدا کاری کند …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چند سالتونه ؟ اون آقا چند سالشه

۱۱ سال اختلاف سنی داریم من بیستو خورده ای ایشون سی و خورده ای

برای تو، برای چشم‌هایت برای من، برای دردهایم برای ما برای این همه تنهایی ای کاش خدا کاری کند …
چی گفت بهت

دخترای اینجا  پایبند دینو زندگی نیستن😐

حوزه بریتانیا شغلشم چیز خاصی نیست تنها چیزی که وسوسم میکنه پاسپورتشه

بیخیال بابا ریده 😂

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
متوسطه یعنی چه جوره؟ شاید متوسط شما  برای ما پولدار بود.

با توجه به اینکه باید خرج خانوادشم بده متوسط در حد لنگ نموندن تو خرجا و خط زدن خرجای اضافه سفر سالی یه بار دو سالی یه بار

چرا بعد عقد زندگی با مادرش  خونه بابات نشستی دیگه

اول فکر میکردم چون مادرش تنهاست اینجوری میگه بعد که گفت با برادرم خونه دو طبقه میگیریم نظرم برگشت

ببین ببخشید این حرفو می‌زنم ولی اگه قبول کنی خیلی باید خنگ باشی اصلا قبول نکن تازه عروس هم که هست

یه لحظه وسوسه شدم😬😬

۱۱ سال اختلاف سنی داریم من بیستو خورده ای ایشون سی و خورده ای

خب اسی این آقا رو چقد میشناسی؟ اگه شناخت ازشون کامل هست راحت میتونی تصمیم بگیری

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
اره بابا چیه شوهر کمه مگه 😂😂 وایسا حداقل یکی بیاد مامانی نباشه

اخه خانوادمم کسی که داخل ایران باشه رو کلا راه نمیدن انوریام دلایلشون قانع کننده نیست چرا وقتی اون همه دختر همه چی تموم اینجاست باید بیان اینجا ازدواج کنن کلی خرج کنن تا بتونن ببرن مگر اینکه یه ریگی به کفششون باشه

اخه خانوادمم کسی که داخل ایران باشه رو کلا راه نمیدن انوریام دلایلشون قانع کننده نیست چرا وقتی اون ه ...

اره دیگه آخه اونور دختراش همه چی دارن ولی اینجا میان زن میگیرن با خودشون میگن توقعاتش کمتره واسه همون از اینجا زن میگیرن