2777
2789
عنوان

با کسی که شرایطش اینه ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلش ؟ کجای خارج ؟ عشق چی؟ 

حوزه بریتانیا شغلشم چیز خاصی نیست تنها چیزی که وسوسم میکنه پاسپورتشه

برای تو، برای چشم‌هایت برای من، برای دردهایم برای ما برای این همه تنهایی ای کاش خدا کاری کند …
ببین خونه‌ی مادر شوهر می‌تونه برات بد آرین جا باشه حالا شایدم مادرش خوب باشه ولی اصلا با چنین شرایطی ...

دوستمم نظرش همینه چون گفتن خونه دو طبقه میگیرن خب در این صورت تنها نیست اون یکی عروسو پسرش پیششه منو میخواد چیکار

برای تو، برای چشم‌هایت برای من، برای دردهایم برای ما برای این همه تنهایی ای کاش خدا کاری کند …
جواب قطعی من بستگی ب شرایطم داره .اگر اقا با ادامه تحصیل و کار در ایندم مشکلی نداره و الانم دستش ب د ...

ظاهرشم پسندم نیست

دوستمم نظرش همینه چون گفتن خونه دو طبقه میگیرن خب در این صورت تنها نیست اون یکی عروسو پسرش پیششه منو ...

ببین ببخشید این حرفو می‌زنم ولی اگه قبول کنی خیلی باید خنگ باشی اصلا قبول نکن تازه عروس هم که هست

اصلاااااا ازدواج با این شرایط غلطه  خودت را بدبخت نکن

نمیکنم☺☺ دو دل بودم الان یک دل شدم به سختیش نمیارزه

معیارهات ببین چیه، همه چی بستگی به معیارهات داره. مثلا وابستگی نداری به خانواده ات؟ تحصیلات برات مهمه یا نه؟ اخلاق چطوره؟ از نظر مالی به هم میان؟ بعد کارش تو خارج کشور چیه؟ ثبات کاری داره؟ درآمدش تنها از منبع داخل ایران مشترکه هست؟ قابل اعتماده؟ بهش حس داری؟ باید معیارهات رو بچینی. مثلا قیافه، تحصیلات، اخلاق، خانواده، مالی، تحصیلی، خیلی مسائله...

ولی با توضیحات شما من بودم خیر، من شدیدا وابستگی دارم به خانواده ان، و اختلاف سنی زیاد برام مهمه، بعد تحصیلات میخوام مثل خودم بالا باشه، بعد فکر کنم به چنین شخصی بی اعتماد میتونم باشه، تو خارج چیکار میکرده تا الان!