2777
2789
عنوان

اگه همسرتون از لحاظ مالی تامین باشن و بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 2941 بازدید | 146 پست
نه من قبول نمیکنم حضور توی اجتماع و ی کار جانبی غیر خانه داری ب من انرژی میده وگرنه دچار روزمرگی میش ...

کار بیرونم روزمرگیه من خودم شاغل بودم  هرروز برو سرکار بعد خونه داری به هیچ نمیرسی نه غذا سروقت نه باشگاه نه چیزی روزمرگی نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار بیرونم روزمرگیه من خودم شاغل بودم هرروز برو سرکار بعد خونه داری به هیچ نمیرسی نه غذا سروقت نه ب ...

روزمرگی یعنی با ادمای جدید و چالشای جدید روبه رو نمیشی 

همین ک میری بیرون به اتوبوس نمیرسی تاکسی پیدا نمیکنی ماشینت خراب میشه ارباب رجوع های مختلف و... اینا دیگه از نظر من روزمرگی نیست و چالشه من عاشق همین چیزام 

از روتین و کارای برنامه ریزی شده متنفرم .اینکه ک همه چی اروم و‌سر وقتش باشه برای من روزمرگیه

روزمرگی یعنی با ادمای جدید و چالشای جدید روبه رو نمیشی همین ک میری بیرون به اتوبوس نمیرسی تاکسی پیدا ...

منم میرم باشگاه خانمارو رو میبینم حرف می‌زنیم با ماشین میرم 

کافه میرم 

میرم خرید 

من شاغل بودم اون برام روزمرگی بود چون هفت صبح میرفتم تا سه بعدظهر می‌آمد م ناهار میخورم معده درد شدید چون سروقت نبود بعد خسته بخواب تا پنج شش بعد بیفته فکر شام و ناهار فردا و تمیزی خونه  این روزمرگی برا من بود بدون هیچ لذتی  درکل خواستم بگم شاغل بودن هم روزمرگیه  شما شاید مجردی ولی برا متاهل و بچه فرسودگیع به هرحال انشالله هرکس هرجور دوست داره زندگیش بگذره

من ی مدت بیرون کار کردم 

الانم تو خونه گاهی برای خودش کار میکنم

استقلال مالی خوبه اما بعضی کارا زنو فرسوده و خسته میکنه

اگ بشه برای کارای خونه کمکی داشته باشی بیرون کار کنی خوبه

هندل کردن کار بیرون و خونه باهم سخته خیلی حتی اک شوهرتم کمک کنه انگار بخش بزرگ مسئولیت خونه با خانومه

منم میرم باشگاه خانمارو رو میبینم حرف می‌زنیم با ماشین میرم کافه میرم میرم خرید من شاغل بودم اون بر ...

منم متاهلم ولی بچه ندارم

بله خوب سلایق فرق داره من ترجیحم اینه ک فعالیتام در حوزه‌های کاری باشه تا تفریحی البته ک تفریح هم سر جای خودش .ولی خوب در کل من یکم های انرژی ام و بیش فعال و دوس دارم مدام سرم شلوغ باشه یه جورایی دلم نمیخاد با خیال راحت مثلا برم باشگاه و برگردم 😂برای همین نظرم رو راجع ب شخص خودم در خصوص تاپیک استارتر گفتم

منم متاهلم ولی بچه ندارمبله خوب سلایق فرق داره من ترجیحم اینه ک فعالیتام در حوزه‌های کاری باشه تا تف ...

خوب میگم انشالله هرکس هرجور دوست داره زندگی کنه مثلاً من اینجور برام خوبه هروقت از خواب بیدار شم بعد باشگاه بیام پس ناهار سروقت بعد استراحت عصرم خریدی بیرونی یا کتاب بخونم به آهنگ بزارم راحت با تی وی ببینم اینجور برام لذت بخش نه باید صبح زود بیدار شم بعد تا سه بعد از ظهر غذا سرد شده معده درد بعد فکر ناهار فردا تمیزی کلا  دور تند بدون هیچ لذتی ولی شما اینجور  خودت میگی بهت خوش میگذره پس همون جوری دلت میخواد زندگی کن لذت ببره