2777
2789
عنوان

ولی میبخشمش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 45 پست
سلام لطفا میشه شمارشو بهم بدی  خیلی نیاز دارم

سلام

22286700

خودتم سرچ کنی پیداش میکنی. مرکز مشاوره بیان. جناب محمد حسن سعیدی

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت بشم اخه که تسکین قلبم شدی، مشاورهم‌دقیقاهمین‌حرف تورو زد، ولی خیلی نوسان اخلاقی دارم باهاش خو ...

عزیزم مواظب باش زیادهم بهش سخت بگیری وجیغ ودادوگریه براش عادی میشه ویا شایدم خسته بشه ازناز کشیدن اونوقت شروع کنه به بالارفتن وتورومقصربدونه وبعدبگه خوب کردم همینه که هست میخوای بخوامیخوای نخوا.ازش دوری کن یه مدت نزاربهت دست بزنه غذاشوبزاربه خونت برس انگارکه اصلا توخونه نیست .نذارکاربدش براش عادی بشه .نزارگریه ات براش عادی بشه .زیادخودت ضعیف نشون نده بهش وابسته نشون نده خودتو بزار از دست دادنت بترسه نه که بگه چندروز گریه میکنه داد بیداد میکنه تموم میشه میره.خونتم نزاری بری جاروبرای کسای دیگه بازکنی .فقط مواظب باش که احساس شرمندگیش کمترنشه که اونوقته سخت میشه .اینم بدون کارگناه اولین بارترس وعذاب وجدان داره بعدش عادی میشه .انشالله این روزا مثل رعدوبرق میگذره 

عزیزم مواظب باش زیادهم بهش سخت بگیری وجیغ ودادوگریه براش عادی میشه ویا شایدم خسته بشه ازناز کشیدن او ...

مرسی مهربونم که وقت گذاشتی❤️خیلی خیلی به این راهنماییات نیاز داشتم ، دوباره وسه باره باید پستتو بخونم ‌ببینم چقدر رفتارم درست یا اشتباه بوده، نسبت به چندروز پیش کمی اروم‌شدم ولی دوست داشتنم کم شده و دیگه گریه نمیکنم حداقل میدونم ازاین ببعد اگه تصمیمی بگیرم ازسر فشار روحی نیست واحتمالا به خواسته ی واقعیم نزدیکه تصمیمم

مرسی مهربونم که وقت گذاشتی❤️خیلی خیلی به این راهنماییات نیاز داشتم ، دوباره وسه باره باید پستتو بخون ...

انشالله بهترین تصمیم وبگیری ولی اینکه گفتی پنجمین بارشه پس براش قبح ماجراریخته شده یاشایدم باراول خیلی راحت باقضیه خیانتش کناراومدی که دوباره تکرار کرده اصلا خودتومقصرندون توبهترینی اون سیری ناپذیره یا دنبال هیجانه.ونذار توروبا دادن خونه ویا ماشین یا کادو ببخشین خیلی دهنتوببنده کاری کن بفهمه کارش خیلی بد بوده وباهیچ چیزی نمیشه شست  قضیه رو.با عوض کردن خونه ومحل کاروغیره این چیزا تموم نمیشه کسی بخوادخیانت بکنه کلی راه هست اینستا چت یا پیام یا گوشی دیگه .پس بایدخودش نخواد. تاخودش نخوادگریه زاریم بکنه چیزی هم بنامت کنه تاثیرنداره 

مرسی مهربونم که وقت گذاشتی❤️خیلی خیلی به این راهنماییات نیاز داشتم ، دوباره وسه باره باید پستتو بخون ...

قوی باش عزیزم دنیا به اخرنرسیده واون فرشته نیست خودتو دست کم نگیر اونقدر خودتو قوی نشون بده بترسه ازت .بترسه که تورو ازدست میده .کم خودخوری کن چندماه بعد اصلا یادت نمیاد چرا ناراحت بودی

قوی باش عزیزم دنیا به اخرنرسیده واون فرشته نیست خودتو دست کم نگیر اونقدر خودتو قوی نشون بده بترسه از ...

چششششم عزیزم هیچی مهمتراز خودم وسلامتیم‌نیست منم باقلب شکستم ازخدا برات بهترین هارومیخوام دوست مجازیِ مهربونم❤️❤️❤️🙏🙏

تمام روزایی که کشیدی ومن هم کشیدم😔

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

سلام عزیزم امیدوارم به خیر و خوشی مسایل زندگی تو حل کنی ما یه فامیل داریم چهار تا زن عقدی داره کلی صیغه ای من اصلا نمیدونم چطوریییییییی هیچکدوم مشکلی ندارن تو کارش قشنگ موندم در صورتی که به نظرم داغون میشه ادم شاید البته قدیمیا مشکلی نداشتن به اون صورت چون سنش بالاست 

تونستی کارایی که گفته را انجام بدی؟انگار نمیشه...

برای من حدودا هشت ماه میگذره حدودا سه ماه اول شبانه روز گریه میگردم شوهرمم پابه پام گریه میکرد ،چقدر به جسم وروحم درد وارد شد 🥲الان ماهی یبار دیوونه میشم شوهرمو میشورم پهنش میکنم میگم جدا میشم میرم با تک به تک دوستای صمیمیت که مجردن ( متاسفانه برخلاف تصورم که فکرمیکردم کینه ای وانتقام جون نیستم ،هستم) مثلا سالها پیش مجرد بودم عشقم قلبم رو شکوند جداشدیم هرروز که باماشین ازخونه میزدم بیرون میگفتم امروز زیرش میگیرم ولی گذشت وکارماشو پس داد یکی دیگه بعد چندسال زیرش گرفت

دلم‌نمیخواد شوهرمو نفرین کنم یا حتی جداشم شم با احدی نمیرم تورابطه ولی اینجوری قلبشووغرورشو نشونه میگیرم دلم کمی خنک میشه

درحالت عادی زندگیمون نرمال شده فقط ماهی چهل روز یبار دیووووونه میشم به معنای واقعی ولی شوهرم آرامششو حفظ میکنه میگه هرکاری کنی هرچی بگی حق داری