2777
2789
عنوان

ولی میبخشمش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 45 پست
من خیلی بالا و پایین گذروندم. شوهرم واقعا عشقم بود. واقعا از همه چیزم براش گذشتم. همه زندگیم شده بو ...

ای عزیزدلم آتیش گرفت قلبم ولی خوشحالم که قوی هستی، من قوی نیستم وابسته م‌یکبار بچگی شکست عشقی روتجربه کردم الان بعد عمری اینجوری جواب محبتاموداد، امروز میگه جای ناخنات رودستم تتو کنم که یادم‌بمونه پام‌کج‌نره ولی گفتم به هیچ وجه اینکار رو‌نمیپذیرم فقط دوس دارم‌عذابش بدم‌ گریه کنه،دیشب بختک افتاده بود روش لذذذذت میبردم‌نشیته بودم نگاش میکردم وزجر‌کشیدنشو‌میدیدم😂😂😂

ای عزیزدلم آتیش گرفت قلبم ولی خوشحالم که قوی هستی، من قوی نیستم وابسته م‌یکبار بچگی شکست عشقی روتجرب ...

واقعا اینجوری خیلی داغون میشی. کمک کن از وابستگی دربیای.

منم شخصیتم اتفاقا اینجوری نبود. مجبور شدم بشم.

شوهرم میگفت همه بچه ننه اند، تو بچه شوهر. ولی تونستم وابسته نباشم 

یعنی تو دلم زجر بکشه خوشم میاد هان. ولی واقعا برام خیلی مهم نیست

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا اینجوری خیلی داغون میشی. کمک کن از وابستگی دربیای. منم شخصیتم اتفاقا اینجوری نبود. مجبور شدم ...

باید مشاوره برم وابستگیمو کم‌کنم که کمترعذاب بکشم،مرسی مهربونم‌برات با قلب شکسته م دعا میکنم❤️🙏

باید مشاوره برم وابستگیمو کم‌کنم که کمترعذاب بکشم،مرسی مهربونم‌برات با قلب شکسته م دعا میکنم❤️🙏

مشاوره دانا اگر باشه.

تهرانی یا جای دیگه؟؟

ببین من ده تا مشاور شاید بیشتر رفتم مشاورهای اسم دار. بد نبودند ولی یکی بود که انگار اصلا منو احیا کرد. واقعا عالی بود. الهی خیر ببینه.

مشاوره دانا اگر باشه. تهرانی یا جای دیگه؟؟ ببین من ده تا مشاور شاید بیشتر رفتم مشاورهای اسم دار. ب ...

تهرانم عزیزم،اسمشون چیه خیلی خیلی نیازدارم اینجایی که یه جلسه رفتیم فعلا راهکارنداده تا جلسه بعد

تهرانم عزیزم،اسمشون چیه خیلی خیلی نیازدارم اینجایی که یه جلسه رفتیم فعلا راهکارنداده تا جلسه بعد

نمی دونم شما مذهبی هستی یا نه.  ایشون که میگم ظاهرا روحانی هست هان ولی اصلا انقدر حرفهاش کاربردی و درسته که خدا میدونه از هیچ مشاور دیگه ای نشنیدم.

یکی از مشاورها به من نگفت زن صیغه کردن خلاف شرعه. فقط ایشون محکم گفت. یعنی برعکسی که فکر میکردم بخواد بگه بساز و صبوری کن و... دقیقا برعکس، راهکار عملی داد تا از منفعل بودن بیرون بیام.

کلنیک بیان. آقای محمد حسن سعیدی

مرسی مهربونم حتما حتما میرم‌پیشش شاید از این برزخ دربیام ، مذهبی‌نیستم‌ولی الان‌ به هرچیزی چنگ‌میزنم ...

ایشون عالیه. برای منکه معجزه کرد. منظورمه که اصلا با دید منفی نگاه نکن. راهکارهاش از هزار تا روانشناس غربی و روحانی شرعی و... عالی تر بود. چون خودم چند سال وقت و هزینه تو این مراکز مشاوره هدر دادم میگم.

اگر به دردت خورد، برا منم دعا کن

ایشون عالیه. برای منکه معجزه کرد. منظورمه که اصلا با دید منفی نگاه نکن. راهکارهاش از هزار تا روانشنا ...

درهرحال برات از ته قلبم برات دعا میکنم‌دوست‌عزیز ‌همدردم😔❤️❤️🙏🙏

درهرحال برات از ته قلبم برات دعا میکنم‌دوست‌عزیز ‌همدردم😔❤️❤️🙏🙏

ممنونم عزیزم

ان شاالله که هرچه زودتر آرامش مهمون خونه و زندگیت میشه.