2777
2789
عنوان

چرا انقدر تاپیک ناامید کننده ؟

45 بازدید | 30 پست

چرا نی نی سایتیا اینجوری شدن همش تاپیکای طلاق و خیانت و دعوا و شکست عشقی و...پربازدید میشن 😏 

هرچی بیشتر اینجور  تاپیکارو بخونید بیشتر جذب میکنید و احتمال اینکه برای خودتون پیش بیاد زیاد میشه از ما گفتن بود🙃💜

خودتونونم خواهشاً تاپیکای شاد با انرژی مثبت و... بزارید و حال همو خوب کنید کلمات بیشتر از آنچه فکر میکنید بار و انرژی دارن💎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقاااا برای همین من یکی اصلا نمیخونمشون 

بهت قول میدم اگه از بدبختی بیشتر بگین بدبختیاتون تشدید میشه. خودشما وقتی تاپیک خیانت بخونی حالت بهتر میشه یا تاپیک ازدواج بارداری قبولی دانشگاه .آموزشی و....؟؟

حرفتون از اساس غلطه

پس هیچ کس روانشناسی و مشاوره نخونه چون هر روز با کلی آدم افسرده و در شرف طلاق رو به رو میشه که باعث میشن افسردگی بگیره یا طلاق بگیره!

یه طیف وسیعی از این تاپیک ها به درد نخورن اما بعضی هاشون اطلاعات خیلی مفیدی دارن و میتونن تلنگری باشن برای اونایی که حواسشون به یه سری عوامل نیست یا آگاهی بدن به اون دسته از افرادی که اطلاعاتی ندارن

یه سری خانم هایی که مراحل قانونی طلاق رو طی کردن توی این تاپیک ها اطلاعات خوبی در اختیار کاربر ها میذارن 

به هر حال ما باید آماده ی هر شرایطی باشیم اینکه یه نفر مطالعه بکنه ببینه توی بحران های روحی مثل از دست دادن عزیزا چطور  باید خودشو کنترل کنه باعث نمیشه عزیزانش زود تر فوت کنن اما اگر خودشو آماده نکنه ممکنه بعد فوت عزیزانش دچار آسیب های جبران ناپذیری بشه.

طلاق بگیرید،مهاجرت کنید،استعفا بدهید وبجنگید اما تحمل نکنید!تحمل دروازه ی جهنم است🩶خیانت عبارت است از انجام هر کاری که می دونین اگر شریک عاطفیتون اونجا بود انجامش نمی دادین🩶🥀عاقبت،همه ی ما زیر خاک آرام خواهیم گرفت؛ما که روی آن دَمی به همدیگر مجال آرامش ندادیم🖤بر این اصل زندگی کن!بودنشان زیباست✨️ و نبودشان ضرری ندارد🤷🏼‍♀️
وقتی نمیخونید پس چرا میگید وقتی چیزی خوب نیست چی بگیم به دروغ؟ شما از کجا میدونید که اون شخص یک آدم ...

مدت زیادیه تو این سایتم و میشناسم کاربرها رو 😏

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.