2777
2789
عنوان

شمام کات کردن با ادما براتون اسونه

120 بازدید | 14 پست

نمیگم خودم بی عیبم،اما تا از کسی یچیز بزرگ میبینم،حالا ریز هارو به دل نمیگیرم زیاد

اما مثلا یچیزیو میبینم که از نظر خودم کار بدی بوده در حقم،زود میفتم به فکر دوری از اون ادم و دیگ رفاقت نداشتن باهاش☹️برام هم مهم نیست چقدر برام عزیزه،وقتی دلم یهو میشکنه واقعا دیگ تصمیم میگیرم تو زندگیم نباشه😕🤕البته فرصت هم میدما،مثلا یکی از دوستام ۲۰ روز خبری ازش نبود،قبل اونم کلا یکم سرد و... بود،من تلاش زیادی کردم برای خوب شدنمون،اما وقتی خودشم فهمید ک باید بیشتر پیام بده و... دیگ من تصمیممو گرفتم باهاش حرف نزنم😑

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂

منم اینجوری بودم 

ولی یاد گرفتم ادم بی نقص وجود نداره نمیتونم واسه هر اشتباهی ادما رو از زندگیم حذف کنم

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادما برام عزیز نیستن رهگذرن حالا چ زود چ دیر میرن کات کردن خیلی راحته وابسته شدن سخته😂🙅🏻‍♀️

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

طبیعیه

قرار نیست با این همه مشکلات مسخره‌بازیای همه رو هم تحمل کنیم، کسی که می‌دونه داره ناراحتت می‌کنه و همچنان ادامه میده و یه معذرت خواهی هم نمی‌کنه و توضیحی برای کارش وجود نداره دیگه حقش همینه

منم به سختی می‌تونم دل بکنم اما وقتی دیگه دل بکنم تمومه قشنگ

کار بدی نمیکنی، اگه بخوای بسوزی و بسازی خودت بیشتر آسیب می‌بینی

البته تهش تنهای تنها میشی، اگه مشکلی نداری انجامش بده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

منم اینجوری بودم ولی یاد گرفتم ادم بی نقص وجود نداره نمیتونم واسه هر اشتباهی ادما رو از زندگیم حذف ک ...

اخه خب اونجوریم انگار گول زدن خودمه☹

کسی ک تا الان چند بار دلتو شکونده،در اینده هم میتونه🫠خب فرصت ک میدیم،اما دیگ از یجایی ب بعد گول زدنه

من کنار گذاشتنشون راحته اولش کلم داغه میگم خوب کاری کردم بعدش که تنهایی کشیدم به غلط کردن میوفتم

اخییی😂

اخه واقعا اون تنهاییه ارامشش بیشتره برام تا از کاراشون حرصم بگیره

حداقل میدونم تکلیفم روشنه😂

ادما برام عزیز نیستن رهگذرن حالا چ زود چ دیر میرن کات کردن خیلی راحته وابسته شدن سخته😂🙅🏻‍♀️

همینجوری بهتره😁😂

من حس میکنم حتی اگرم وابسته باشم وقتی خون جلو چشممو میگیره گرفته😂

اخییی😂اخه واقعا اون تنهاییه ارامشش بیشتره برام تا از کاراشون حرصم بگیرهحداقل میدونم تکلیفم روشنه😂

من چون برون گرام واقعا کات کردن سخته برام ولی خب درکل دیگه جدیدا رفاقتا بوی نامطبوعی میده

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

بنظرم تو عزت نفست زیاده ولی من خیلی وفادارم خیلی پای آدما میمونم ولی یه مدتیه ولشون میکنم. تنها شدم خیلیم تنهاشدم ولی آرامشم بیشتر شد

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸