2777
2789
عنوان

نامزدیمون رو ب خاطر مامانش بهم بزنم یا نههه؟؟؟😭😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 3389 بازدید | 79 پست
پس اوکی نیست مادرش چون اونوقت میگفت تو بد فکر میکنیا و این حرفا

دقیقا نظر منم همینه وقتی میگه تو حساسی درست میشه یعنی اینکه هنووووز از این دست حرفها و صحبتها از طرف مامان من پیش میاد شما حساس نباش کم کم خسته میشه دیگه گیر نمیده

البته اسی جون ببخشید ولی این برداشت منه از صحبت نامزدت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا نظر منم همینه وقتی میگه تو حساسی درست میشه یعنی اینکه هنووووز از این دست حرفها و صحبتها از طرف ...

مادرشوهرای ما که دوسمون داشتند عاقبتمون این شد وای بحال اینکه اینجوریه

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴

ترو خدا خوب فکراتو بکن عجله نکن مادر شوهر من به خودش جرات داد دخالت کنه اوایل حرفای زشتی میزد بهم شوخی بد بد میکرد ولی من احترام گذاشتم چیزی بهش نمیگفتم حرص میخوردم و تحمل میکردم اخرش بیش از حد پررو شد تو خیابون داد میزد بهم فحش میداد ج ن ده قهبه میگفت حتی شوهر بی عرضه ام طرف مادرشو گرفت  ببین اگه پسره طرف مادرشه مبادا تن به این ازدواج بدیا خودتو بدبخت نکن

شرط چی بزارم مثلا ؟؟؟ 

هرچیزی ک اذیتت میکنه 

مثلا اون موقع شوهرم بهم گف خرج خانوادشومیده منم گفتم مشکلی ندارم اما مامانم همش میگف سخته تو نمیتونی بسازی وقتی که تازه عروسی کرده بودیم یواش یواش بهم زور اومد که چرا باید خرجشون بده الانم که بچه دارشدیم دیگه بدتر تازه باید سیسمونی و جهزیه خواهراشم بده و من دارم سکته میکنم 

عزیزم یعنی میرفتین خرید بعد شما واسه خودت با کارت خودت خرید میکردی بعد ایشون وایمیستاد نگاه میکرد ؟ ...

ن عزیزم ما وقتی می‌خواستیم بریم بیرون ؛ مامانم مخم رو می‌خورد ک این مامانشو ک میشناسی؛  اگه ی چیز خریدی اون برات کارت کشید ؛ پاتو تو خونه نمیزاری 

خودت از کارت خودت بکش 

دفعه اول ک رفتیم من ی بارونی دیدم ۱۱۰۰ بود ؛ یدونه ام بغلش بود ۱۴۰۰ 

اون فک نمی‌کرد ک من بخام خودم حساب کنم... پیشنهاد داد گف ۱۴۰۰ بهتره اینو بگیر 

ب این حساب میگم

من واقعا نمیدونم مامانش چ مرگشه بخدااا نمیدونم 

ببین آدمی هستی که با این اخلاقا بسازی یا نه بعضیا سیاست دارن با چرب زبونی اوضاع رو تو دستشون میگیرن ...

نبابا من همین الانش دارم خفه میشم انقدر حرص میخورم ک 

هرچی ام بش میگم مامانت چرا اینجوره میگه ب دل نگیر درست میشع 

من نمیدونم کی میخا درست بشه 

شرط چی بزارم مثلا ؟؟؟ 

ببین مثلا من شرط کرده بودم تحت هیچ عنوانی نمیام طبقه بالا یا پایین و بغل دستی و اینا مامانتینا باشم دوست ندارم هیچکدوم از خانواده ها تو زندگیمون دخالت کنن اگه خانواده من دخالت کردن جوابشونو باید بدم اگه خانواده تو دخالت کردن تو باید جوابشونو بدی ویا من دوست دارم وقتی جایی دعوت میشم با همسرم حتما برم اگه تو هرکدوم اینا نمیتونی یا حتی ممکنه کم بیاری از الان تموم کنیم چون من نمیتونم 

دوستان منم قبول دارم مادره احساس کرده که قصد اسی تیغ زدن پسرش هست اما بازم کار درستی نکرده که به اسی ...

ب قرآن من باهاش بیرون رفتم 

منکرش نیستم 

ولی هر چی گرفتم خودم کارت کشیدم من اصلا اهل تیغ زدن نیستم 😔

مامانم بهم گف زنش نیستی ک بخواد برات چیزی بخره ، اخلاق مامانش هم اینه

ولی عزیزم بنظرم خانواده همسر خیلی اهمیت داره مخصوصا مادر، اگه ایشون ناراضی هست واقعا اذیت میشین بعدشم یک چیز دیگه این آقا پسر چرا رفته گفته به مامانش که ما بیرون رفتیم چیکار کردیم 

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

شما و آقا پسر چندسالتونه؟

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم
ولی عزیزم بنظرم خانواده همسر خیلی اهمیت داره مخصوصا مادر، اگه ایشون ناراضی هست واقعا اذیت میشین بعدش ...

چون ک مامانش انگار مدیر برنامش هست

هر موقع با من حرف زد زرتی اومد گف با کی حرف میزنی  

از سرکار دیر بیا خونه سریع بش پیام میده 😐😐😐 اینو چند روز پیش بم گف 

فک میکنه واقعا مامانش نگرانشه تا اینکه بخاد زیر نظر داشته باشه