2777
2789
عنوان

نامزدیمون رو ب خاطر مامانش بهم بزنم یا نههه؟؟؟😭😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 3389 بازدید | 79 پست
دقیقا نظر منم همینه وقتی میگه تو حساسی درست میشه یعنی اینکه هنووووز از این دست حرفها و صحبتها از طرف ...

ن عزیزم عب نداره والا بخدا من گیج گیجم 

احتمالا بهم بزنم 

مامانش خیلی رو مخم هست 

اها چ خوب گفتی ایشون موافقت کرد؟؟ الان ب همون شرط ها پایبنده؟

بله قبول کرد شکر خدا فعلا ک پایبنده من در این حد بودم که گفتم حاضرم تو پارک چادر بزنم ولی کنار خانواده همسر زندگی نکنم البته خانواده اشم شرایط اینو نداشتن ک ما کنارشون زندگی کنیم و اینکه اگه کسی از خانوادشم بخوان دخالت کنن و بهم تیکه بندازن سریع جوابشونو میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله قبول کرد شکر خدا فعلا ک پایبنده من در این حد بودم که گفتم حاضرم تو پارک چادر بزنم ولی کنار خانوا ...

وای کاش منم میتونستم جواب بدم 

متاسفانه من لال میشم اینجور مواقع🥲🥲 

عشقتون در کنار هم مانااا😍🥰

چون ک مامانش انگار مدیر برنامش هست هر موقع با من حرف زد زرتی اومد گف با کی حرف میزنی   از سرک ...

از یه مشاور خوب کمک بگیر 

من با توجه به شخصیت خودم که مستقل هست میگم که این آقا با این طرز تربیت اونم تو این سن ،هنوز آمادگی تشکیل یه خانواده رو نداره ،چون به استقلال فکری و شخصیتی نرسیده ،حالا هر چقدر بیاد توجیه کنه که مادرش نگرانه و و و ....این آقا به درد ازدواج نمیخوره .مشکل اصلی مادر شوهرت نیست ،مشکل اصلی خوده پسره است .

یکی از رفتارهایی که میگن حتما پسر رو زیر نظر بگیرید همینه که نگاه کنید مادرش وقتی جایی میره بهش چقدر زنگ میزنه و چقدر تحت نظر مادرش هست .خواستگارت قابل اتکا نیست ،هنوز به بلوغ فکری برای ازدواج نرسیده .

اها چ خوب گفتی ایشون موافقت کرد؟؟ الان ب همون شرط ها پایبنده؟

دختر خوب ...

یک وقت از طرف مقابلت هیچ مشکلی ندیدی ولی شرط میذاری ،اونم نه زبانی بلکه محضری ...ولی وقتی شما میبینی طرفت اصلی ترین ویژگی که لازمه برای همسری و تشکیل خانواده رو نداره یا توش لنگ میزنه ،پس اینجا شرط گذاشتن مسخره است ،یه جورایی میخوای سر خودت رو کلاه بذاری ...به جای این حرفها برو پیش چندتا مشاوره ی خوب .

تو همین سایت پر از تاپیکهایی که مینالن از نبود شخصیت محکم و مستقل در شوهرشون ... احساسی برخورد نکن ...عشق و دوست داشتن نمیتونه شخصیت اصلی خواستگارت رو تغییر بده .

دختر خوب ... یک وقت از طرف مقابلت هیچ مشکلی ندیدی ولی شرط میذاری ،اونم نه زبانی بلکه محضری ...ولی و ...

مرسی از راهنماییت ؛ بهم زدم همه چیو 

ما ب درد هم نمیخوریم 

قبلا هعی میگفتم اره طرف پولدار باشه ؛ خونه و ماشینش اوکی باشه بقیش ب جهنم 

ولی الان فهمیدم هیچ کدوم از این در برابر ی سری مسائل مهم نیستن ... 

ما دیشب تموم کردیم همه چیو 

از همه جا هم بلاکش کردم 

عزیزم تو دقیقا شرایطتت مثل دوران مجردیه منهه هم طرز تفکر خودت و هم دیدگاه مادرت مثل خانواده ماست...کسایی که تو خانه ی پدر مادرشون زندگی خوبو و خانواده خوبی دارن فکر خونه ی شوهر هم همینجوریه و همه چیو خیلی رویایی در نظر میگیرن ولی در حقیقت خیلییی کم و یک در هزار پیش میاد که خاستگاری پیدا بشه که از همه لحاظ خوب و عالی باشه و همه توب و رویاییی و بدون مشکل....پس سعی کن از این به بعد هم خودت هم مادرت خاستگاراتو واقع بینانه و با این دید که هیچکس کاملی ممکنه پیدا نشه بررسی کنی...مثلا برای اینکه دیدتون واقع بین تر بشه میتونی همه ی مردای متاهلی که تو فامیلاتون هستن و کم و بیش میشناسینشون در نظر بگیری(مثل مثلا شوهر خاله،شوهر خواهر،پسر عمو،شوهر دختر خاله و...) اون موقع میبینی که همشون یه ایرادایی دارن مثلا یکی معتاده ،یکی زن باز و هیزه، یکی دهن لق و بددهنه، یکی تو مراسما و مهمانی ها شرکت نمیکنه، یکی کثیف و بی فرهنگه، یکی زنشو تو جمع تحقیر میکنه، یکی عرضه پول جمع کردن و پیشرفت مالی نداره، یکی همش بدهی بالا میاره،یکی با خانواده زنش دنبال بهانه واسه قهر و قطع رابطش، یکی زنشو محدود میکنه و براش تعیین تکلیب میکنه،یکی ایراد های واضح اینجوری نداره ولی بجاش زشته یا سرد و بی احساسه....تازه اینایی که که گفتم ممکنه چندتاش همزمان تو یه نفر باشه مثلا همزمان بچه ننه و معتاد به خودارضایی و باشه و به خانوادش پول بده و استقلال مالی هم نداشته باشه....

من نمیگم این خاستگاری که برات اومده خوبه یا بد و به نظرم حتما باید از مشاوره کمک بگیری،،،فقط میخوام اینو بدنی که خاستگار کامل و همه چی تمام پیدا نمیشه و اگه از مجرد ماندن بدت نمیاد که هیچی!ولی اگه واقعا قصد داری یه روزی بالاخره ازدواج کنی باید یکم غرورو خود برتر بینیو بداری کنار و ببینی ویژگی های خوب خاستگارت ارزششو داره که ایرادی که ازش دیدیو نادیده بگیری یا نه....

من اگه جای تو بودم فرصت بیشتری به پسری که ظاهرن همه چیزش خوبه ولی مادر بدی و فضولی داره میدادم اونم به دو دلیل یکی اینه جدایی احساسی از پدر مادر به مرور بیشتر میشه و خانواده پسر هم تا حدودی سعی میکنن کنار بیان با موضوع (وقتی میگم به مرور یعنی دو سه سال حداقل) و دو اینکه وقتی خاستگار شما استقلال مالی داره یعنی اونقدرا هم به مادرش وابسته و دهن بین نیست،،، الان بعضی پسرا خونه و ماشینشون هم به نام مادرشون یا پدرشو میزنن!!! شوهر منم پدرش خیلی پیگیر و دخالت کن و کلا سرش تو کار ما بود در حدی که مثل شما بیرون بودیم همش زنگ میزد و حتی راجب ریز به ریز مسائل مالی از سوهرم حساب کتاب میخواست و تو خرید عروسی و همه چی ورود و ودخالت و نظر میداد و و حتی تا یکسال اول زندگیمون هم همسرم شفافیت مالی نداشت و به خانوادش پول میداد و...تو همهههه چی دخالت میکردن و سختی های خودشو داشت واقعا اما به مرور زمان وابستگی و دخالته کمتر شد البته اینم بگم که شوهر من وضعش از خاستگار شما خیلی وخیم تر بود و خودشم خیلی بابایی بود و رو حرف پدرش نمیتونست حرف بزنه و حتی اختیار اموال خودشم نداشت...اما خاستگار شما جوان مستقلیه و به نظر میرسه خودش مشکلی نداشته باشه و این مادرشه که کرم میریزه فقط،، شما هم دوتا راه داری یا اینکه کلا بهم بزنی و منتطر فرد بهتر باشی که بعید میدونم کسی باشه که هیچ ایرادی نداشته باشه(مثلا من یه نفرو میشناسم که پسره خیلی مستقل و و بدون وابستگی به پدر مادرش بود ولی یه روز بی دلیل پاشد زن و بچشو ول کرد رفت با دوستاش خارج و دیگه برنگشت و زنش داره تنهایی بچه رو بزرگ میکنه منظورم اینه که خانواده پیگیر داشتن یه حسن هایی هم داره که از ولنگو بازی پسر هم جلوگیری میکنه گاهی اوقات به شرطی که پدر مادر ادمای خوبی باشن)

راه دوم اینکه مادرش رو به عنوان یه ایراد بپذیری و تیکه کنایه هاشو نادیده بگیری و رو ویژگی های مثبت شوهرت تمرکز کنه و اینم یه شرط داره که باید صبور و با گذشت باشی و اگه حساس و لوس باشی نمیتونی کنار بیای چون ممکنه فردا روز بی احترامی بزرگتری بکنه بهت و نتونی طاقت بیاری

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

وابسته نیس ب مامانش زوره  ولی مامانش خیلی بی‌فرهنگه  اونم فقط برای منه بدبخت  برا ...

عزیزم اونور قفل بود گفتم اینور بگم. مثل این پسر دیگه نیست واسه شما. برید مشاوره. اگه بگی نه پشیمون میشی بعدها.

فقط بگو به پسره هیچوقت حرفای خانوادش و پیش شما نگه چون بدبینی می اره. لازمم نیست که زیاد رفت و امد کنی عزیزم که مشکلی پیش بیاد. مثل مهمون برو بیا

حتناااا بخون عزیزم تاپیکتو بستی گفتم بیام اینو اینجا بگم اگه خوندی جوابم بده. توی این دنیا و این همه دزدی گرگی دروغ و کلک باری یکی ک اینجوری صادق باسه با ادم‌و همه چیو حقیقت بگه کمه اون میتونس بگه مامانم اینو گفته ک ب نفع خودم کار کنه ولی بلین چقد صادقانه اومد بهت گفت حتی ب ظرر خودش. ولی الان هرکی ازدواج مکنه شوهرش ی مشکلو داره کلا بی مشکل تیس زندگی ها از دروغ و خیانت بگیر تا اوووو..

ولی ا نظر من اون مشکل تو زندکی ادم ا سمت نادر شوهره باشه بهتره تا ا سمت پسره صد ک مادرشوهر آدم خوب باشه ولی پسره بد و بز عصاب هنش عذاب بده قهر کنه گیر بده  دروغ بگهه عذاب میکشی.یا مادر شوهر خودشو گوه کنه بخدا که درسته مکنه ولی الان آدم معیار اولش خود طرف باشه ن مادر پدرش. ا نظر من ک ننتونی یکی مث این صادق پیدا کنی 

فکر کن ی دنده دنباش پشیمون نشششی هااا

وابسته نیس ب مامانش زوره  ولی مامانش خیلی بی‌فرهنگه  اونم فقط برای منه بدبخت  برا ...

سلام عزیزم اگه پسره را قبول داری و اوکی هستی باهاش سخت بگیر ولی پسش نزن پسره را .مادر شوهر ها همشون همینن.ولی پسر باید با عرضه باشه نزاره کسی به همسرش چیزی بگه و ازش دفاع کنه.مادر شوهر من یه مار افعی به تمام معنا هست .رفته بودیم بیرون اینم تنها بود گفتم با خودمون ببریمش اینقدر  چرت پرت میگفت .همسرمم بهش گفت تو عین گربه کور میمونی.اینقدر بهت خوبی میکنه چرا نمیبینی.دیگه هم بعد از اون نبردیمش .یعنی برای  همسرم فقط حرف حرف منه .هر چی من بگم گوش میکنه.اگه در غیر این صورت  باشه که زندگی نمیشه این وسط با یه مار افعی.البته تو هم میتونی خودت را با خوبیات ثابت کنی.حالا اگه میدونی میتونی اون پسره را تو مشتت بگیری برو جلو .البته هم با مهربونی هم با اقتدار.البته یکم سخت گیری کن قانون وضع کن که کسی حق نداره به من اینجوری کنه که حد و حدود خودشون را بشناسن.ولی بعدش تا میتونی مهربون باش و خدا را در نظر بگیر .کارت پیش میره بدون شک

گلم اسکرین هات رو خوندم بنظرم پسره خوبیه تو زیادی ناز میکنی من۵ساله ازدواج کردم شوهرم هیچ وقت اینجوری منتم رونکشید والا که آقامهدی منتت رو کشید.بنظدم بهش فرصت بده مادرشو وللش