2777
2789
عنوان

نامزدیمون رو ب خاطر مامانش بهم بزنم یا نههه؟؟؟😭😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 3389 بازدید | 79 پست
منم تعجب کردم از کارای تو  والا موقع اشنایی پسر مردمو نمیبرن رستورانو بازار بتیغن 😂😂😂با کلم ...

موافقم منم بعد از نامزدی الان میرم خرید ن موقعه اشنایی اسی هرچی هم اصرار کنه قبول نکن اشنایی ی چیز دیگه است

برام هیچ حسی شبیه تو نیست💞😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین آدمی هستی که با این اخلاقا بسازی یا نه بعضیا سیاست دارن با چرب زبونی اوضاع رو تو دستشون میگیرن بعضیام نه فقط حرص میخورن بخصوص که به مرور آقا دامادم از تب و تاب عشقش کم میشه و حرفای مادرش روش تاثیر میزاره

اینکه طرفت میگه درست میشه دقیقا برعکسشه بدتر میشه که بهتر نمیشه تازه روشم بهت باز میشه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
ب نظرم درست نیست هی پشت هم رفتید بیرون برای خرید حتی ب اصرار طرف... ی بار خرید دوبار خرید سه بار پشت ...

ببین ما بیرون میرفتیم ب اصرار اون بود 

تو این چند بار هم بخدا ی کیف گرفتم با ی بارونی ک خودم کارت کشیدم 

من فقط بردم ببینه من از کجا خرید میکنم ؛ چ قیمتی مدنظرم هست و ....

مامانش میگه این فقط بره سرکار مستقیم بیا خونه ... اه اه 

به نظرم بشین با خوده پسره حرف بزن وبپرس دلیل رفتار مادرشو به نظرم اگه میخوای جواب بله بدی ازالان خط ...

پرسیدم چندین بارم پرسیدم 

میگه من مادرمو میشناسم درست میشه ب مرور زمان ، حساس نباش و ...

بهتره خوب فکراتو بکنی ببین میتونی بااون مدل اخلاقای مادرش کنار بیایی،شاید الان عاشق باشی بگی اشکال نداره به چشمت نیاد ولی واقعا سخته باهمچین ادمی مادرشوهر منم دخالت میکرد از این اخلاقا داشت تحملم حدی داشت بعدنا دیگه نتونستم تحمل کنم الان دارم جدا میشم 

عزیزم یعنی میرفتین خرید بعد شما واسه خودت با کارت خودت خرید میکردی بعد ایشون وایمیستاد نگاه میکرد ؟ پس چجوری فهمیدی لارجه ؟ باید با اینکار میفهمیدی خسیسه نه لارج 

از طرفی دیگه هم اگه اون حساب نمیکرده پس چرا مادرش واسه خرید گفته شما به دل گرفتی وقتی خودت جساب کردی؟ ولی کلا باید درمورد رفتارهای دیگش بیشتر بدونی تا اینکه بخوای بدونی سلیقش تو خرید چیه این اصلا تو زندگی مهم نیس 

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

دوستان منم قبول دارم مادره احساس کرده که قصد اسی تیغ زدن پسرش هست اما بازم کار درستی نکرده که به اسی گفته باید به پسرش گوشزد میکرد نه که با بی احترامی و نیش وکنایه به اسی که هنوز مثلا اول اشنایی هست و رودربایستی دارن بگه 

پرسیدم چندین بارم پرسیدم  میگه من مادرمو میشناسم درست میشه ب مرور زمان ، حساس نباش و ...

بگو چه تضمینی هس ؟ اگه فردا روزی دخالت کرد؟اگه همش بهم تیکه انداخت و اذیتم کرد؟چیکارکنم بگو بهم یه تضمین بده ازالان براش خط قرمزارو تعیین کن که خدایی نکرده پشیمون نشی الان من همش پیش خودم میگم چرا اون موقع که مایاها در ارتباط بودیم برای آشنایی چرا بعضی شرطارو نزاشتم چرت همه چی رو خیلی راحت قبول کردم که الان نتونم هیچ کاری کنم

گفتم بهش میگه درست میشع توجه نکن😐😐 زمان میبره 😐

پس اوکی نیست مادرش

چون اونوقت میگفت تو بد فکر میکنیا و این حرفا

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
بهتره خوب فکراتو بکنی ببین میتونی بااون مدل اخلاقای مادرش کنار بیایی،شاید الان عاشق باشی بگی اشکال ن ...

والا من فک میکردم مادرشوهرای قدیم اینجور شر درست میکردن 

هر چی از مادرشوهره حالم بهم میخوره اه اه