2777
2789
عنوان

کیا تجربه پزشک قانونی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3923 بازدید | 119 پست
عزیزم عقد داخل شناسنامه ثبته و ازدواجه رسمی برا دادگاه هیییچ فرقی نداره شروع به زندگی ...

میدونم که شروع رسمیه زندگی محسوب میشه فقط همون بخاطر باکره بودن و نبودن حتما وقت میدارنو معاینه میکنن دیگه ...من همسرقبلی شوهرم فقط یه هفته عقد بودن و جدا شدن بردن معاینه با اینکه حتی مهریه هم نمیخواست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه میخوای اسی؟ منم تو عقد جدا شدم اما وکیل جوری تنظیم کرد پزشکی قانونی نرفتم آزمایش بارداری هم نگ ...

اره مهریمو میخوام ۱ساله عقدم شما باکره بودی احتمالا واست مهم نبوده ولی من نیستم وکیل و بقیه فک میکنن هستم پس میریم نصف میشه نمیخوام مسخره شوهرم بشم بگه بهش نزدیک شدم مهریشم نصف دادم بهش 

وزن قبل:۸۲    
اصا پزشکی قانونی نمیفرستن همون اول قاضی میگه عقد یعنی ازدواج رسمی مهریه اتم کامل میدن

میفرستن

من طلاق گرفتم تو عقدی

دادگاه نامه داد رفتم پزشکی قانونی

البته پزشک قانونی مرد بود فرستادم دکتر زنان

نامه دکتر زنان بردم واسش،نامه نوشت داد بهم بردم دادگاه

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
برادادگاه باکره بودن یانبودن برادادن مهریه مهم

جواب شمارو تو پست قبلی دادم عقد داخل شناسنامه ثبت و شما به عنوان زن رسمی مهریه رو میگیری اصانم دادگاه برا باکره بودن نبودنت وخت نمیذاره به هرحال غیرباکره در نظرت میگیرن

میدونم که شروع رسمیه زندگی محسوب میشه فقط همون بخاطر باکره بودن و نبودن حتما وقت میدارنو معاینه میکن ...

عزیزم شما با یه وکیل خانواده حرف بزن واقعا نمیدونم این داستانا معاینه از کجا میاد عقد رسمی رسمیه تمام

میدونم ولی حس میکنم از معاینه نمیفهمن. وگرنه چرا سوال بپرسن با همون معاینه میفهمیدن دیگه

ن میفهمن از معاینه ...وقتی یه دختر رابطه داره ورودی واژن شکلش تغییر میکنه از همین چیزا میفهمن سوال پرسیدناشون دیگه نمیدونم برا چیه ....عروس خالم بعد از ۵ سال ازدواج باکره بود پسر خالم اصلا علاقه ای بهش نداشت و کلا باهم رابطه نداشتن با اینکه گفته بود رابطه نداشتم باز معاینه کرده بودن 

اره مهریمو میخوام ۱ساله عقدم شما باکره بودی احتمالا واست مهم نبوده ولی من نیستم وکیل و بقیه فک میکنن ...

حق و حقوقتو کااااامل بگیر.وکیلتم در جریان بزار،حرف هیچکسم برات مهم نباشه.مهم اینه که خانوادت میدونن و پشتت هستن.

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
اگه باکره نیستی مهریه ات کامل بهت تعلق میگیره اونم اگه داشته باشه والاقسط بندی

یه خونه به اسمشه کار دولتی داره ماهی ۷ اینا میگیره اشکال نداره قسط بندی کنن فقط کامل بدن

وزن قبل:۸۲    
اگه تو عقد باشی باکره باشی نصف میدن اگه زن باشی کامل

اینو میدونم.پس میخوای کامل بگیری ولی خانواده پدریت چیزی نفهمن درسته؟ 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
عزیزم شما با یه وکیل خانواده حرف بزن واقعا نمیدونم این داستانا معاینه از کجا میاد عقد رسمی رسمیه تما ...

مگه من گفتم عقد رسمی غیر رسمیه 😐😐😐بخاطر مهریه همیشه معاینه میکنن چه دوروز باشه عقد بودی چه یک ساعت چه شروع به زندگی کردی چه نکردی ‌من چندین موردشو دیدم ...حتی دوستمو بعد از چند سال عقد بودن هم فک کنم ۶ سال باز نامه دادن بره معاینه که خودم باهاش رفتم وقتی دیدم دیگه با وکیله چه حرف بزنم