2777
2789
عنوان

کیا تجربه پزشک قانونی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3908 بازدید | 119 پست
امروز پدربزرگم زنگ زد گفت وکیل گفته چون تو عقده نصف میدن

چون فکر میکنند باکره ای 

عروسی و تو عقد فرقی نداره 

پزشک قانونی میفرسته 

فکر کنم بهتره به صورت خصوصی با وکیلت صحبت کنی 

بهش بگو رابطه داشتم ولی اصلا دوست ندارم از جزئیات پرونده من با کسی صحبت کنید 

هیچ کس نمیدونه و نمیخواهم هم کسی از دهن شما بشنوه حتی پدر بزرگم 

وکیل وظیفه حفظ اسرار موکلش را داره

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیاد نمیشناسمش نمیشه اعتماد کرد میگم نکنه قسمش بدم نگه بعد بیاد بگه

احتمالش كمه بگه عزيزم ،چون با اصول كاري و امانت داري جور در نمياد

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
یا خدا منم اینجوری میکنن😳😨

نه تو نگاه کنن درجا متوجه میشن بکارت نداری 

ولی خوب من بهت میگم میتونی گول شون بزنی اگر بخوای 

سوال پرسیدن بگو رابطه نداشتم ازش متنفر بودم 

خودم سفت سفت بگیر واژن تو 

متوجه نمیشن برات میزنن ازتجاعی 

من رفتم پزشک قانونی  ووباکره بودم  ولی ازم سوال پرسید رابطه داشتی گفتم نه اصلا  بع ...

😶😶اره بد جور میکشن.استاد من ناجور نکشید.ولی متخصص زنان وحشیانه کشید

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه تو نگاه کنن درجا متوجه میشن بکارت نداری  ولی خوب من بهت میگم میتونی گول شون بزنی اگر بخوای& ...

متوجه که میشن🤭ولی به روی خودشون نمیارن. کلا خیلی سخت نمیگیرن برای خانم هایی که میخوان جدا بشن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیزم شما با یه وکیل خانواده حرف بزن واقعا نمیدونم این داستانا معاینه از کجا میاد عقد رسمی رسمیه تما ...

میفرستن پزشک قانونی...     برای مهریه این مورد باید اثبات بشه

عزیزم مهریه اصا ربطی به بکارت نداره  شما با یه خانم مطلقه ازدواج کنی نباید مهریه بدی؟

خیلی ربط داره...اگر در عقد باکره مونده باشه،مهریه نصف میشه. یه طوری صحبت میکنید انگار توایران زندگی نمیکنید😅😅😅 اقا هستید؟

چرا شما اطلاعات غلط میدی به بقیه حتی ماما هم متوجه میشه، چه برسه پزشکی قانونی که پزشک های آموزش دید ...

من منظورم اینه که اصلا پرده ای برا پاره شدن وجود نداره اون لایه نازکه که همون هایمنه، وگرنه معلومه که با آزمایش اسپرم همه چی مشخص میشه اما با معاینه نه 

من منظورم اینه که اصلا پرده ای برا پاره شدن وجود نداره اون لایه نازکه که همون هایمنه، وگرنه معلومه ک ...

همون هایمن یه غشاء نازک هست که بهش پرده بکارت میگن، رابطه و پاره شدن هایمن دقیق با معاینه مشخص میشه، و همون پاره میشه خونریزی میده، لطفا اطلاعات غلط ندید به بقیه

من منظورم اینه که اصلا پرده ای برا پاره شدن وجود نداره اون لایه نازکه که همون هایمنه، وگرنه معلومه ک ...

بستگی به نوع پرده داره

من پرده هایی رو دیدم که کامل دهانه مجرای واژن رو بستن و قطعا با پاره شدن تغییر شکلشون مشخصه