2777
2789
عنوان

کیا تجربه پزشک قانونی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3928 بازدید | 119 پست
این قبح و زشتی رو تعمیم ندید لطفا و عقاید غلطتتونو برا خودتون نگه دارید!

چیش زشته

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)
مگه من گفتم عقد رسمی غیر رسمیه 😐😐😐بخاطر مهریه همیشه معاینه میکنن چه دوروز باشه عقد بودی چه یک ساع ...

دوست عزیز عقد اصا فرقی با ازدواج نداره شما میگی عقدی ازدواج کردی اصا یعنی چی ۶ سال عقد بوده؟ مفهوم عقد بودن برای شما چی هست که اون مفهومم برا دادگاه باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مهریمو میخوام ۱ساله عقدم شما باکره بودی احتمالا واست مهم نبوده ولی من نیستم وکیل و بقیه فک میکنن ...

اره رابطه نداشتیم..اگر مهریه میخوای پس این موضوع برات مهم نباشه بقیه هم می فهمن چون همه میدونن اگر باکره باشی مهریه نصف..

حق و حقوقتو کااااامل بگیر.وکیلتم در جریان بزار،حرف هیچکسم برات مهم نباشه.مهم اینه که خانوادت میدونن ...

اره مامانم به بابام گفت خیلی منطقی برخورد کرد انتظار نداشتم همش فکر میکردم بابام بفهمه میگه باید بسوزی و بسازی

وزن قبل:۸۲    
اگه اینستا داری پیج رارا لایف استایلو بزن جوابتو میگیری  خیلیا بودن رفتن پزشک قانونی قاطع گفتن ...

عریزم اسی مهریه کامل میخواد چون رابطه داشته بره بگه باکره اونا هم بگن اره باکره است مهریه اش نصف میشه ولی اسی میگه من میخوام کسی نفهمه اما مهریه کامل میخوام .باتوجه به اینکه خانواده ها در جریان هستن نمیشه قایم کنه. 

اره مامانم به بابام گفت خیلی منطقی برخورد کرد انتظار نداشتم همش فکر میکردم بابام بفهمه میگه باید بسو ...

عزیزم هیچ کار اشتباهی نکردی. مطمئن باش بقیه هم منطقی برخورد میکنن

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
خداکنه زودتر تموم شه انقدر فکر کردم و استرس کشیدم مردم

عزیزدلممم ایشالله هر چی زودتر مشکلت حل میشه. بهش فک نکن درست میشه

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
این قبح و زشتی رو تعمیم ندید لطفا و عقاید غلطتتونو برا خودتون نگه دارید!

زشتی اینه که دختر بدبخت اگه یه اشتباهی کرد باید بشه گاو پیشونی سفید کل ایندش و زندگیش تحت تاثیر قرار بگیره ولی پسر نه هرغلطی خواست بکنه هیچکس نفهمه خوش خوشانشم باشه ...

پرده هر دختر  جز اندامش هست و به هییییچکس مربوط نیست اگه پسرا تونستن ثابت کنن رابطه نداشتن بعد بیان یقه دخترا رو بگیرن برا این چیزا