2777
2789
عنوان

شما بگید یعنی چی کار مادرشوهر و خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 58 پست
وقتی گفت تازه شدین چندسال پیش ما،میگفتی آره عزیزم هنر داداشته دیگه مسخره کردن نداره قضیه شکلات و ...

افرین این خوبه 

فقط اخه اونجور بگم شوهر خودم کوچیک میکنم که

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین این خوبه  فقط اخه اونجور بگم شوهر خودم کوچیک میکنم که

نه نگران نباش

این باعث میشه خواهرش بفهمه باید رو برادر خودش حساس باشه و درست حرف بزنه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
خدا منو ببخشه🤣

واییی ی لحظه چشااام گردد شد گفتممم واییییی از کجاش در اورد اینارو😂😂

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
متلکت کردن بنظر یعنی بایدشیرینی میدادی    

اخه رسم مسخره اینا یه جوریه 

همه چیزی میخرن میبرن خونش تبریک میگن بعد میزبان پذیرایی میکنه و حتی شام میده 

تا الان اینجور بودن 

والا به من رسیدن یه جور دیگه شد یعنی

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
افرین این خوبه  فقط اخه اونجور بگم شوهر خودم کوچیک میکنم که

میتونی به جاش چیز دیگه هم بگی 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
واییی ی لحظه چشااام گردد شد گفتممم واییییی از کجاش در اورد اینارو😂😂

میدونی من آدم رکی بودم همیشه تو زندگیم

اما معاشرت با خانواده همسرم که از قضا همه چیز رو با کنایه مطرح میکنن باعث شد بهشون عین خودشون با کنایه جواب بدم😬

بسلامتی گلم ترکا کلا رسماشون فرق میکنه من شیرازم 

عزیزی❤️

من بودم نمیخوردم  در جواب حرف خواهر شوهرم می گفتم مگه مسابقه هست که داری میسنجی کی جلوتر یا عق ...

خیلی سلیطه هستن نمیشه گفت 

وااا چه حسود توام برو گواهینامه بگیر ماشینو نده دست پسرشون خودت باهاش برو بیا بیشتر بترکن خخخخخ

این خووووبه

وای یاد خودم افتادم چقد نترس بودم قبلا یبار پدر شوهرم اومد خونمون تو پلاستیک سیاه بقران ته ...

😂😂😂