2777
2789
عنوان

شما بگید یعنی چی کار مادرشوهر و خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 58 پست
والله ما معمولا وقتی یچیزی میخریم خودمون ب بقیه شیرینی میدیم بقیه ک شیرینی نمیدن😁

نه ما هم خانواده خودمون میان شیرینی میارن و شام میدیم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ حسوده😂

معلومه نه؟ 🤕😂

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
والله ما معمولا وقتی یچیزی میخریم خودمون ب بقیه شیرینی میدیم بقیه ک شیرینی نمیدن😁

عه اره راست میگیا😄👍

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

اونا انقدر حقیرن به پسر و داداش خودشون حسودی میکنن و از پیشرفت برادر و پسر خودشون ناراحت میشن ...شما اصلا به روی خودت نیار ولی اگه میتونی یه کادویی چیزی جمع و جور کن به مامانت بگو بهتون بده البته خود ماشبن خریدن کادو دادن و سرزدن و اینا نداره ها منتها گویا شما رسم دارین وگرنه من خودم نه کادو میدم نه میگیرم 

وای یاد خودم افتادم چقد نترس بودم قبلا

یبار پدر شوهرم اومد خونمون تو پلاستیک سیاه بقران ته پلاستیک شاید نیم کیلو میشد شایدم نه داد دستمو رفت

باز کردم دیدم گوشته

انققققققققققققققققققد اعصابم خورد شد زنگ زدم بهش گفتم کجایین اگه نزدیکین برگردین لطفا

برگشت گوشتو گذاشتم تو پلاستیک جدید گفتم اینم از طرف من بدین به حاج خانوم 

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی دلم خنک شد

کل زندگیشون مال بقیه همون ی خورده گوشتم نمیخام

شمام باید میگفتی به خواهر شوهرت که اره دیگه داداشت با عرضه بود بعد چند سال تازه تونسته ماشین بخره 😏بعدشم رو شکلاتایی که فرستاده بودن چندتا دیگه خودت میذاشتی میدادی پسرت میبرد براشون میگف ما شکلات نمیخوریم 

ماشین خریدن که نیاز نداره بیان خونتون یا شیرینی بیارن ولی باید تبریک میگفتن که فدای سرتون 

اخه رسم خودشون اونجوریه چیزی میخرن میرن تبریک میگن چیزی میبرن خونش 

میزبانم پذیرایی داره و حتی شام نگه میداره 

بربقیشون که تا الان اینجور بود منم بردم براشون

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
این حرف و نگه  دار اولین فرصت  به خودشون برگردون

چه جوری؟ 

چی میشه گفت 

یه بار گفتم مادرشوهرم جر داد خودشو 

نه ما چیزی میبریم خونش تبریک میگیم  اونم درمقابل پذیرایی میکنه یا شام نگه میداره

چ جالب اهل کجا هستین. . ما فقط وقتی کسی منزل نو بگیره کادو میبریم شام یا ناهارم میمونیم اما چیزایی مثل ماشین خریدن ما باید شیرینی بدیم ب بقیه

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱
وقتی گفت تازه شدین چندسال پیش ما،میگفتی آره عزیزم هنر داداشته دیگه مسخره کردن نداره قضیه شکلات و ...

واییی چ جوابایییی

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم