2777
2789
عنوان

راه درست ومنطقی چیه

94 بازدید | 16 پست

چندسال پیش شوهرم با برادرش شریک شد وآقا پولارو کشید بالا وزد به دعوا وشوهرم قطع ارتباط کرد ، ما همون روزا قرار بود خونه بخریم ولی چون پولا رو خورد مانتونستیم چقدر اذیت شدیم چقد  دعوا کردیم وروح روان پسرم بهم ریخت وآقا رفت برا خودش وخونه خرید و کلی پول به حساب گذاشت وشوهرم پنج سال قطع ارتباط بود ولی دوباره پیداش شده و با شوهرم حرف میزنه دوباره داره با شوهرم یه معاملاتی میکنه کلی دعوا کردم ولی شوهرم میگه من آدم قدیم نیستم پولمو ازش میکشم بیرون ، ولی من نمیتونم اون روزایی سخت رو فراموش کنم الانم از شوهرم کینه کردم وقتی جلوم باهاش حرف میزنه رسما نابود میشم ولی پسرم میاد میگه مامان ولش کنم بخاطر من بچم همش همش میگه تو شاد باش ولی من نمیتونم ، خواهش میکنم به من بگید چکار کنم میخوام بخاطر بچم بخندم با شوهرم خوب باشم ولی نمیتونم میگم شوهرم مارو خوار کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده هر چقدرم که قطع رابطه کنن هیچوقت کامل از همدیگه کنده نمیشن و یه روز امکان بازگشتشون هست.

شمام بیخودی خودتو خراب نکن چون ظاهرا تاثیری نداشته، بذار هر کار میخوان بکنن عواقبشونم مال خودشون

حق داری... وقتی حرفتو گوش نمیده بهش چیزی نگوشاید دلش میخواد یکبار دیگه با سر بخوره زمین. شاید عقلش ب ...

ممیگه اون پشیمونه ، گفتم اون روزایی که مارو آزار داد کی جواب میده

عزیزم شاید دنبال جبرانه ، میخواد کل اون پول را از تو حلقش بکشه بیرون ...

ب نظرمن که چه حرص بخوری چه نخوری اون کار خودشو میکنه ، پس حداقل کاری کن که تو این وسط هم مالت نره ،هم اعصابت ...

ی بار برای همیشه بهش بگو فکر نکن میگم داداشتو خذف کن ،نه نکن چون هرچی باشه برادرته ولی یادت باشه کسی که یکبار ب راحتی سرکسی را کلاه میذاره دفعه دوم زودتر میتونه اینکارو بکنه چون قلقش دستشه ...مگه اینکه تو بشی مثل خودش و بخوای قبل ازاون کاری ک باهات کرد را بکنی که من هرچی فکرمیکنم تو ذاتت با اون یکی نیست و خدارومیشناسی حالام رفاقتی دارم بهت میگم کاری نکن که دوروز دیگه از خودت خجالت بکشی بگی ببین چقدر من سادم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم شاید دنبال جبرانه ، میخواد کل اون پول را از تو حلقش بکشه بیرون ...ب نظرمن که چه حرص بخوری چه ن ...

گفتم بهش ، ولی از زرنگی آدما ناراحتم‌ که کارشونو کردن دوباره برادر شناس شدن اینهمه منو بچم گریه کردیم پس چی

گفتم بهش ، ولی از زرنگی آدما ناراحتم‌ که کارشونو کردن دوباره برادر شناس شدن اینهمه منو بچم گریه کردی ...

هیچی اونا میمونه پیش خدا که براش جبران کنه ، همین که همسرت مثل سابق صمیمی نشه و ته ذهنش اونو یه حق خور نامرد ببینه کافیه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....