2777
2789
عنوان

شما بگید یعنی چی کار مادرشوهر و خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 58 پست
اخه رسم خودشون اونجوریه چیزی میخرن میرن تبریک میگن چیزی میبرن خونش  میزبانم پذیرایی داره و حتی ...

درسته این جور مواقع انتظار پیش میاد منم خانواده همسرم خونه عوض کردیم چندبار نه اومدن نه تبریک گفتن منم شام دعوتشون نکردم تموم شده رفته ولی خدایی یه بار بدجور بحثمون شد سر این چیزا الانم سر سنگینیم هم من هم اونا

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب اهل کجا هستین. . ما فقط وقتی کسی منزل نو بگیره کادو میبریم شام یا ناهارم میمونیم اما چیزایی م ...

اونا سرابی هستن 

رسمایی دارن که بیشتر به نفع خودشونه البته نه همه سرابیا اینا نوبرن قسمت من شدن 

الان تو این قضیه رسمشون فکر کنم تغیر کرد 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
نه نگران نباش این باعث میشه خواهرش بفهمه باید رو برادر خودش حساس باشه و درست حرف بزنه

این شم دیدن داداششو نداره 

اونجور بگم بدتر ذوق مرگ میشه که خدارو شکر زن داداشش راضی نیست 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
میتونی به جاش چیز دیگه هم بگی 

چی؟؟؟ 

اون کاربر درست گفت.

گواهینامه بگیر بسوزونشون  

البته رانندگی بلد بودن خیلی خیلی برای یه خانم خوبه.

خیلی از کارا رو دیگه بدون منت خودت سوار ماشین میشی میری و انجام میدی.

چشم اونایی که حسودیتو میکنن و رانندگی هم بلد نیستن درمیاد  

.
این شم دیدن داداششو نداره  اونجور بگم بدتر ذوق مرگ میشه که خدارو شکر زن داداشش راضی نیست

پس بهش بگو دیر ماشین خریدن ما شما رو خوشحال میکنه عزیزم؟چه عجیب؟چون من داداشم بخره انگار خودم خریدم😉

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
کار خودتم خنده‌دار بوده ها. اونا ماشین خریدن اونوقت تو شیرینی بردی دادی بهشون 🤣🤣🤣

به خدا رسمشونه 

از قبلشم جاریم خرید اینا چیز خریدن به منم گفتن منم گرفتم رفتیم خونشون اونم نگه داشت مارو بر شام 

بعد خواهرشوهرم گرفت همین طور شد 

ما گرفتیم ولی اینجور نشد 😂😂

شما اشتباه کردی شیرینی بردی برا  ماشین دار شدن خواهر شوهر. کسی که چیزی میخره باید به بقیه شیرین ...

رسمشونه 

بر جاریمم که قبلش بود همین جور بود 

کلا هر چی میخرن یا جایی میرن زرتی میرن خونش 

ولی بر ما نمیدونم چرا اینجور نشد هیچ تازه تیکه هم انداختن

به خدا رسمشونه  از قبلشم جاریم خرید اینا چیز خریدن به منم گفتن منم گرفتم رفتیم خونشون اونم نگه ...

قرار نیست هرکاری قدیمی ها کردن جدیدا هم تکرار کنن. رسم اشتباهی بوده الکی کشش دادن تا این نسل 😁 والا ما فارس‌ها خونه ماشین هرکی بخره هم به بقیه شیرینی میده هم شام یا ناهار که بهش میگن سور. البته واجب هم نیست هرکی توانش داشته باشه و دلش بخواد میده. 

حتما اینا هم تازه حالا و از شانس شما الان متوجه رسم خنده‌دارشون شدن🤣😁

اصلا به دلت نگیر لنگ یه شیرینی یا شکلات اونا که نبودی 😘😁 

تازه به خواهرشوهرتم باید میگفتی همون چندسال پیشی که حرفشو میزنی سنت هم مثل من بود !؟

میدونی من آدم رکی بودم همیشه تو زندگیم اما معاشرت با خانواده همسرم که از قضا همه چیز رو با کنایه مط ...

ایولللل همینم درسته همیشه ک دعوا نمیشه

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
قرار نیست هرکاری قدیمی ها کردن جدیدا هم تکرار کنن. رسم اشتباهی بوده الکی کشش دادن تا این نسل 😁 والا ...

واقعا شانس منو ببین😂😂😂

منم از این به بعد نه میرم نه چیزی میگم بگن میگم فکر کردم رسمتون تموم شد اخه به منم چیزی نگفتید 

دقیقااااا اون از من 8سال بزرگتره بعد چس چس میاد 

مرسی واقعا این حرف اخرت عالی بود دلم اروم شد ❤❤❤

اتفاقا من هنوز به سن اون نرسیدم که صاحب ماشین شدم 

حسودی کرده صد در صد 

واقعا شانس منو ببین😂😂😂 منم از این به بعد نه میرم نه چیزی میگم بگن میگم فکر کردم رسمتون تموم شد ا ...

آره دیگه از حسادت هست پس چی.

درضمن یادت باشه هرچی حسودات بیشتر بشن یعنی راه رو داری درست میری.

و اتفاقا همین حسودا باکاراشون برعکس تصورشون باعث پیشرفت آدم میشن 😀

اگه گواهینامه نداری همین فردا برو دنبالش و زین پس هرجا خواستی بری خصوصا خونه حسودا خودت با ماشین خودت برو 💪 نه برای تلافی بلکه برای نشون دادن اراده و پشتکارت.

به خودت ثابت کن هیچ کسی نمیتونه باعث ناراحتیت بشه 💚

آره دیگه از حسادت هست پس چی. درضمن یادت باشه هرچی حسودات بیشتر بشن یعنی راه رو داری درست میری. و ا ...

فدات شم واقعا همینا درسته وگرنه حرص خوردن من چیزی رو درست نمیکنه حتما این کارو میکنم 🤗😄