خانوما توروخدا لطفا همشو بخونید
من دیروز قرص لاعری خریدم ۲۹۰تومن عطاری گفت انقدر خوبه پرفروشه ببر ی هفته بخور راضی نبودی بیارش روزی ی دونه ۳۰تاس. جعبش آبیه عکس ی زن با نیم تنه و شلوارک سفید هست روش هرچقد تو گوگل سرچ کردم راجبش بدونم اصلا اونی ک من خریدمو نیوورد. تاپیک زدم عکسشو بذارم از خانوما بپرسم اصلا عکسم نذاشت تو تاپیکنمیدونم چرا خلاصه بگم ک من افسرگی خفیفی دارم ک کلا باذهنم درگیرم همش ب گذشته و کینه توزی فکر میکردم البته دست خودم نیستا افسردگی دارم خلاصه سرتونو درد نیارم امروز صبح یکی انداختم از قرص ی نیم ساعتی گذشت ی انرژیه خیلی خیلی زیاد بهم وارد شد انقدی ک خودمم همون لحظه تعجب کردم کلا اون درگیری ذهنی فکرو خیالای الکی هممممش از یادم رفت انگار تازه متولد شدم ذهنمو پاک کردن انگار انقد کیف میکرد خییییلی خوشحالو سرحال بودم بخدا من ک جون افسردگی دارم زیاد بابچم خوب رفتاری ندارم شلوغ میکرد قبلنا رو مخم رژه میرف سریع دعواش میکردم ولی امروز ک اونجوری بودم بخدا اولو اخر با بچم بازی کردم بیچاره بچه کیف میکرد هرچی میگف گوش میدادم بدون کوچکترین آذیتی همش بازی میکردم باهاش طفلی ذوق زده شده بود. بعد من چون افرسدگی دارم زیاد حالو حوصله کارای خونرو باجزئیات انجام نمیدادم امروز با اونحالی ک بابچم بازی میکردم ریز تری کارارو انجام میدادم هرچقد تو خونه کشو دارم ریختم با بهترین سلیقه مرتب کردم بخدا کاشیای زیر کابینتارو دستمال میکشیدم حتی خود کابینتارو نگامیکردم اگه چیدمانش بهم خورده بود درست میکردم اصلا چجوری بگم خیلی کارای دیگ بعد دیگ ی دوسه ساعت پیش انرژیم رفتو شدم همون ادم ولی خداییش کیف کردم بخدا
ببخشید طولانی شد گفتم یبار بگم راحت