2777
2789

لاک مغسول و سرکه سیب گرفتم اما نمیتونم صبح ها بخورم بوی سرکه سیب حالم و عوض میکنه 

جدا از اون لاک مغسول لای دندون میره خیلی بده 

کمبود اعتماد به نفس لطفا راهکاری میدونید بهم معرفی کنید ❤️❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقطططط سياهدونه يه قاشق چاي خوري بجوشون بخور عصر و صبح ناشتا

يا صبح يه قاشق چاي خوريشو بجو و ابم بكن پشتش

عاااليه خيليم سريع نتيجه ميده 

من سه سايز كم كردم با اين روش تو يكماه نزديك ١٠كيلو شايدم بيشتر 

ب هركيم گفتم نتيجه گرفته 

ميشه براي بدست آوردن سلامتي كاملم برام صلوات بفرستي يا واسم از ته دلت دعا كني خوبه خوب بشم💜
راهش این نیست که یه چیزی بخوری‌ . راهش اینه که چیزی نخوری. 😐

من غذام ۵ تا قاشقه دقیقا بعد هرکی ام میبینه میگه خوبم اما وسواس فکری دارم دوست دارم بیشتر لاغر شم خیلی حساس شدم به خودم جدیدا 

فقطططط سياهدونه يه قاشق چاي خوري بجوشون بخور عصر و صبح ناشتا يا صبح يه قاشق چاي خوريشو بجو و ابم بك ...

مرسی  فدات شم ❤عوارض بدی نداره مثل خدای نکرده نازایی اینا  ؟؟  من و مامانم ترسونده سر اینا میگه عوارض دارع و اینا  خیلی میترسم از اینکه  عوارض داشته باشه 

شما کنارش ورزش هم داشتید چون من درس میخونم بکوب خونم اصلا وقت ورزش ندارم 

فقطططط سياهدونه يه قاشق چاي خوري بجوشون بخور عصر و صبح ناشتا يا صبح يه قاشق چاي خوريشو بجو و ابم بك ...

یعنی دم کنم یه قاشق داخل لیوان یا روی ظرفی بزارم روی گاز به مرحله جوش برسه بعد اضافه کنم بهش ؟

مرسی  فدات شم ❤عوارض بدی نداره مثل خدای نکرده نازایی اینا  ؟؟  من و مامانم ترسو ...

قربانت♥️

نه من ورزش نداشتم اتفاقا رشتم تجربي بود خيليم ميخوندم سرم تو كتاب بود

عوارض كه نداره هيچ

تازه سيستم ايمني رو تقويت ميكنه و براي سلامت تخمدان و جلوگيري از كيست تخمدان عاليه و از سردي رحم جلوگيري ميكنه 

من خودم خيلي حساسم و تحقيق كردم دربارش

ميشه براي بدست آوردن سلامتي كاملم برام صلوات بفرستي يا واسم از ته دلت دعا كني خوبه خوب بشم💜
نمیدونستم اینو 

ببین وقتی سالم باشی از لاغری لذت میبری وقتی سلامتی نداشته باشی هیچی برات مهم نیست غذاتو کم کم کمش کن یه دفعه نه تا مریض نشی روزانه ورزش کن اونم کم کم بعد بیشترش کن حلقه زدن هم خوبه