2777
2789
عنوان

من از دست این مادرشوهر چیکار کنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 44 پست
وااای بچه ها منو هم راهنمایی کنید لطفا  من کی برم خونه مادرشوهرم درسته؟؟؟؟؟ پنج شنبه خونشون ا ...

بذار بهت ‌‌‌‌‌‌بگن بعد برو شاید نخوان بری !

زنگ بزن بهشون احوال بگیر اگر گفتن برو توام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بگوییم من چ میدونستم مخالفه

اصن موافقم باشه چه دلیلی داره نشستی روز به روز بعد زایمانتو از الان شرح حال میدی

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
ختنه سورن نمیگیرم اصلا

اهان. اخه طرف ما جشن نگیرن هم ی کادویی میدیم بهشون😅

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

خدایی جشن ده چه صیغه ایه

منم خوشم نمیاد مردمو بندازم تو زحمت هر کی خواست خودش بیاد دیدن بچم.... 

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
۴۰ روزگی هم تکون نمیخوره دست هم نمیزنه بعدشم پوشک داره چه جوری دست بزنه ۳ روزگی ممکنه خدایی نکرده زی ...

معلوم نیس چخبره😂😂😂😂

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

نه بابا تازه عروس نیستم 

آخه این مدل دلنگرانی ها رو معمولاً تازه عروسا دارن 😅

زنگ بزن الو مامان خوبین چه خبر چه کارا میکنین 

اونم میگه تو میگی عه اولین فرصت بهتون سر میزنم حتما 

نگفتم که هیچ 

من باشم اینکارو میکنم 

البت از بس زنگ نمیزنم بزنم خودش میفهمه که میدونم 😅