2777
2789
عنوان

من از دست این مادرشوهر چیکار کنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 44 پست
۳ روزگی هم پسرتو ختنه نکن اشتباهه بزار یه کم جون بگیره من ۴۰ روزگی کردم خیلی راحت بود و واقعا راضی ب ...

آخه میگن خیلی خوبه بچه زیاد درد نمیفهمه زیادم تکون نمیخوره که دست بندازه ب اونجاش

حالا نمیدونم ی حرفی زدم شایدم بمونه بعد ده روزگیش ختنه کنم ولی بهش گفتم برگشته میگه ارههه تو‌غلط کرد ...

عزیزم تقصیر خودته

نشستی برنامه هاتو میگی یطرف بعد داری باهاش بحثم میکنی

اون طفلی دنیا نیومده تیکه تیکه اش کردین

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا ک بهش برنامتو نگو دوما یبار دنیا اومده چشم روشنی بدن یبار سه روزگی جشن ختنه سورون یبارم ده روزگی؟ بنظرم حق با مادرشوهرته ختنه رو نگهدار همون ده روزگی انجام بده ک فامیلاتم تو خرج نیوفتن😁

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

حالا نمیدونم ی حرفی زدم شایدم بمونه بعد ده روزگیش ختنه کنم ولی بهش گفتم برگشته میگه ارههه تو‌غلط کرد ...

بچت بدنیا نیومده داری برنامه هاتو تعریف میکنی براش 

پرروش کردی دیگه 

بنظرم تا۴۰ روزگی ختنه کن به تکون خوردن بیفته سخته 

وااای بچه ها منو هم راهنمایی کنید لطفا 

من کی برم خونه مادرشوهرم درسته؟؟؟؟؟

پنج شنبه خونشون اومده تهران 

به منم نگفتن اصلا من جمعه فهمیدم شوکه شدم 

کی برم بنظرتون؟؟ 

میخام برم واسه رفع تکلیف 

مقصر شمایی که گزارش کار میدی 

بچه بهترین زمان زیر ۴۰ روزگی هست برای ختنه منم پسرم رو ۴۰ روزگی ختنه کردم عالی بود ما بردیم انجام دادیم فرداش تازه گفت چه خبرا گفتم هیچی بردیمش ختنه اش کردیم 

بابا سر پسر اینه سر دخترم‌کتفشم نبود

قبول کن تقصیر خودته

والا خب

به منم اگه میگفتی نظرمو میگفتم حالا اون بدبخت شد مادرشوهررررر

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
آخه میگن خیلی خوبه بچه زیاد درد نمیفهمه زیادم تکون نمیخوره که دست بندازه ب اونجاش

۴۰ روزگی هم تکون نمیخوره دست هم نمیزنه بعدشم پوشک داره چه جوری دست بزنه ۳ روزگی ممکنه خدایی نکرده زیادتر ببرن چون هنوز کامل معلوم نیست چه خبره