2777
2789
عنوان

سخت‌ترین سن بچه ها کدوم سنه؟

58 بازدید | 16 پست

به نظرم سخت‌ترین سن بچه ها دوسالگی و هفت سالگیه که من الان دوتاشم دارم یکیش که کلاس اوله اون یکی هم دوسالشه ،واقعا سخته

به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخت ترین سن برای پسر سنی هست که موقع تشکیل زندگیشه و از شما توقع کمی  کمک برای خرج ازدواج... و خرید ماشین و خرید خونه داره و شما نداری و فقط شرمنده میشی و دلتنگ

دختر هم توقع جهازی که بتونه سر بلند باشه وخرج های قبل جهاز... و بازم شما شرمنده اید ک نمیتونین توقع اونو به جا بیاری

و من توی همچین موقعیتی هستم😔😔😔😔

سال دیگه میگی ۳ و ۸ سال بعدش میگی ۴ و ۹ سال بعدش.. ... ۱۰۲ سالگی و ۱۰۷ سالگی... تا ابد ادامه ...

وای من واقعا الان خسته ام پسر دوساله از هفت چنین صبح بیداره،اون یکی هم از مدرسه اومده تا الان داشتم باهاش تمرین میکردم آخرش میگم بنویس بادام نوشته بادام🤔🤔🥺😢😢😢😬

سخت ترین سن برای پسر سنی هست که موقع تشکیل زندگیشه و از شما توقع کمی  کمک برای خرج ازدواج... و ...

آخ واقعا 😢😢😢خدا کمکت کنه روسفید شی عزیزم انشالله 

سخت ترین سن برای پسر سنی هست که موقع تشکیل زندگیشه و از شما توقع کمی  کمک برای خرج ازدواج... و ...

به نطر من که شرمنده نباشید و فقط در حدی که میتونید و به دوتاشون به یه اندازه کمک کنید. مثلا اگر میتونی به پسرتون کمک کنید ماشین بخره دخترتونم یه جهیزیه متوسط بقیشم خودشون میسازن ان شاءلله. 

به نطر من که شرمنده نباشید و فقط در حدی که میتونید و به دوتاشون به یه اندازه کمک کنید. مثلا اگر میتو ...

فعلا که به خاطر بی پولی هر دو قید ازدواج رو زدند و دیگه قصد ازدواج ندارند چون برای هیچ کدوم یک ملیون نمیتونیم خرج کنیم... پس باید مجرد بمونن تا ابد ادهر