2777
2789
عنوان

بنظرتون کار درستی بود ک زنگ زدم ب مادرش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 78 پست
فقط بدون این ادم تعادل روانی نداره ولش کن خودتو بدبخت نکن پشیمونی میشی تا شناسنامت قلم خورده نیس بیخ ...

هیچ وقت بخاطر عشق  زندگی خودمو تباه نمیکنم .گور بابا عشق

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بعضی از آدمها با خودشون چه فکری میکنن از طرف مقابلشون همچین چیزی میخوان مخم سوت میکشه منی که ع ...

مثلا قرار زنش بشم!با این درخواستش بهم توهین کرد!!

خیلی فکراتو بکن قشنگ گذشته ی خودم اومدجلو چشمم...ده ساله دارم تحمل میکنم...فقط بدون نه بامشاور نه هی ...

همیشه میمونه👌

کارخوبی کاری و ب خونوادتم بگو طرف مناسب نیس خودتو بدبخت نکن دختر خوب من ی بار جداشدم سرهمین چیزا&nbs ...

از اینک انتخابش کردم و گفتم پسر خوبیه الآن اینطور شد خیلی از خانوادم خجالت میکشم😔😔

والا چی بگم خودمم متعجبم قبل محرمیت از این درخواست ها 

هی خدا چی بگم خواهر ،دیوونه شدم 

ام اس هم دارم دارم میمیرم از این اداها

هی خدا چی بگم خواهر ،دیوونه شدم  ام اس هم دارم دارم میمیرم از این اداها

نکنه زیر بار بری و قبول کنیاااا.اگه باز گفت بعد عروسی اگه منو واسه خاطر خودم میخوای تحمل میکنی اگه ام ن که اونوقت میفهمم فقط بخاطر اون چیزه 

نکنه زیر بار بری و قبول کنیاااا.اگه باز گفت بعد عروسی اگه منو واسه خاطر خودم میخوای تحمل میکنی اگه ا ...

اتفاقا همینو گفتم بهش

خب قرار دی عقد کنیم بنظرت همینطور خودمو بدبخت میکردم

ببین حتما یه مشاوره برو. 

من یکی از دوستام روز بله برون همینجوری یه صیغه محرمیت خوندن خودشون یعنی حتی دفترخونه ثبت نکردن یه بزرگتر خوند. حالا پسره دهن اینو سرویس کرد که ما محرمیم رابطه میخوام. خواستگاری سنتی و از قبلم نمیشناختن. یعنی به زور نگهش داشت تا عقد. 

اخرشم یه ماه بعد عقد طلاق گرفتن. 

ببین حتما یه مشاوره برو.  من یکی از دوستام روز بله برون همینجوری یه صیغه محرمیت خوندن خودشون ی ...

😱😱وااای