2777
2789
عنوان

بنظرتون کار درستی بود ک زنگ زدم ب مادرش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 78 پست
اول ببینم مادرش میتونه کاری بکنه یا ن

دختر جون، من بعد 15 سال زندگی بهت میگم، مادر شوهر هیچ کاری برای درست شدن زندگی تو نمیکنه. هیچکس واست کاری نمیکنه. واسه زندگیت خودت زحمت بکش برو مشاوره و تصمیم بگیر. قرارم نیست به کسی جواب پس بدی، شب عروسیتم فکر کردی بدردت نمیخوره تاکسی بگیر برگرد.  

دختر جون، من بعد 15 سال زندگی بهت میگم، مادر شوهر هیچ کاری برای درست شدن زندگی تو نمیکنه. هیچکس واست ...

میدونم ولی مجبوره ک درستش کنه وگرنه پسرش از دوری من دیوونه میشه🤷‍♀️

واقعا ب همین راحتی ک میگید؟

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم ولی مجبوره ک درستش کنه وگرنه پسرش از دوری من دیوونه میشه🤷‍♀️ واقعا ب همین راحتی ک میگید؟

بستگی بخودت داره. من شخصا خیلی شخصیت مستقلی دارم. بنابراین معمولا تصمیم های قاطعی میگیرم و بهاشم میدم. 

ولی واقعا به همین راحتیه. وقتی جلوی یه ازدواج بد وایمیسی، تهش یه ماه سرکوفت و ناراحتی و گریه است ولی وقتی از تری وارد اون ازدواج بد بشی، چندسال درگیری و هر شب زجر میکشی. 

خانوادت تهش کتکت میزنن و تموم میشه. 

منظورم این نیست که ازدواج شما بده، چون سوال پرسیدی گفتم. 

بین شما صرفا سوتفاهمه یا توقعاتتون فرق میکنه، بهتره مشاور بری. 

بستگی بخودت داره. من شخصا خیلی شخصیت مستقلی دارم. بنابراین معمولا تصمیم های قاطعی میگیرم و بهاشم مید ...

آره حتما باید پیش مشاور بریم هردومون داریم اذیت میشیم

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃