2777
2789
عنوان

بنظرتون کار درستی بود ک زنگ زدم ب مادرش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 78 پست
بنظرم به مامانش نمیگفتی بهتر بود،ولی خودت حسابی حواستو جمع کن از این به بعد همه ی رفتارها و حرف هاشو ...

اصلا نمیتونم ب ازدواج باهاش فکر کنم تموم تن بدنم میلرزه میگم ازدواج کنم بعدش طلاق بشه چی 

جواب خانوادمو چی بدم اونوقت

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
دقیقن هم باید همین باشه بعد هنو هیچی نشده این چ درخواست زشتیه!!

واقعا بعضی از آدمها با خودشون چه فکری میکنن از طرف مقابلشون همچین چیزی میخوان مخم سوت میکشه منی که عقدم نامزدم جرات نکرده ی بارم بخواد چون همون اول گفتم همه چی بعد عروسی الان فقط قراره همو بشناسیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی فکراتو بکن قشنگ گذشته ی خودم اومدجلو چشمم...ده ساله دارم تحمل میکنم...فقط بدون نه بامشاور نه هیچ جور دیگه ذات واخلاق هیچکسی عوض نمیشه

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 
خیلی ببخشید ک اینو میگم شما الان طاقت حروم زاده رو دارین فردا هم فحش ناموسی ب مادر خاهرتو خودتون بدع ...

چون قرار عقد داشتیم من فقط ب مادرش همه چیو گفتم ک بعدا نگن دخترع مشکل داشت ک کنار کشید

چون قرار عقد داشتیم من فقط ب مادرش همه چیو گفتم ک بعدا نگن دخترع مشکل داشت ک کنار کشید

کارخوبی کاری و ب خونوادتم بگو طرف مناسب نیس خودتو بدبخت نکن دختر خوب من ی بار جداشدم سرهمین چیزا 

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
هیچ جوره قبول نکن رابطه داشته باشین چون با این اوصاف احتمال جداییتون زیاده و اینکه بهتره مشکلاتتون ...

من باهاش خیلی حرف زدم توضیح دادم با دلیل و استدلال ولی همش میگفت اوک ولی دوباره همون داستان..

گفتم بریم پیش مشاور گفت ن مگ ما مشکلی داریم

آخرین راهم مادرش بود ک خیلی باهاش هم راحتم هم درکم میکنه

اسی اگه اشکال نداره منم یه سوال بپرسم چند وقت بعد از اشنایی جلسه اول تماس میگیرن؟ چه مثبت چه منفی

خودشون تماس گرفتن

ب نظرم کلا فراموشش کن مردی ک همچین توهینی بکنه درآینده بدتر میشه چون قبح رابطه تون رو نگه نمیداره و ...

بله حرفتون خیلی درسته، منم دیگ چون تحمل و صبرم تموم شد اینو گفتم

ببین الان سختت میشه ولی درعوض زندگیت تباه نمیشه.منم توجه نکردم الان بادوتابچه هیچکارنمیتونم بکنم تور ...

تا درست نشه من هیچ حرکتی نمیکنم 

عزیزم اول که کار  خوبی کردی گفته رابطه و تو اجازه ندادی، و درمورد بد دهنی بزار قشنگ تکلیفت از ه ...

اصلا نمیتونم در برابر هیچ توهینی ساکت باشم هرکس دیگه ای هم باشه همینه

حروووومزاده؟؟؟؟؟  دختر جوابشو نده کلا ب نظرم با شخصیت تو جور در نمیاد خدا خیلی دوستت داشته که ...

ن دیگ جوابشو نمیدم..