2777
2789
عنوان

مجردای بالای سی سال بیان ( دورهمی )

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 527 پست
منم نظرم همینه کلا از دید من کسی که صرفا برای سرگرمی و رفع نیاز یا واسه پُز دادن به بقیه وارد رابطه ...

حتی صرفا دوستی باشه بدون هدف  ...

بازم احساسات درگیر میشه 

حداقل تو اون مقطعی که ارتباط دارن بهم متعهد هستن 

چرا میگم متعهد ؟ چون به هر حال تو یه رابطه ی دو نفرن و یهو بدون مقدمه بیای بگی کات تموم 

نامردی و لاشی گریه 

انقدر باید انسانیت داشته باشی عین آدم رابطه رو تموم کنی نه که بگی ما که قراری باهم نداشتیم ، خوش گذشت بای ... بعد بری پای سفره ی عقد کنار یکی دیگه بشینی 

تو حتی در مقابل گربه خونگیتم مسولی 

این شونه خالی کردنا اسمش لاشی بازیه 

دیگه تو این سن هم خوب میفهمم کی چیکاره ست

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان  كل حرفا رو خوندم ،و خيلي جالب بُود برام كه افراد تقريبا مشابه من، چقدر دعدغه هاشو ...

دلم ب حال خودمون میسوزه. واقعا باید چیکار کرد؟

یک بعدی جلو رفتمو بجایی ک باید نرسیدم.چقدر امید وآرزو داشتم. الکی الکی احساسمو خفه کردم. فک میکنم اگه دوست پسری میداشتم شاید شرایط راحت تر بود.

میگن برو کلاس. برقص. موسیقی گوش کن. کار کن. 

من همه ی اینکارا رو میکنم ولی آخرش ته دلم ناراضی ام ازخودم

من خیلی دوست داشتم اینجا تاپیک بزنم و دخترایی رو توی شهرم با شرایط نزدیک به خودم پیدا کنم تا کمی از ...

منم یبار تاپیک زدم و گفتن پسری.  خوبههرکی بگهاز کدوم شهره شاید یه دوست همشهری پیدا کردیم

چرا ازدواج کردن برای خانم ها بیشتر از آقایون مهمه؟

خانوم ها بخاطر محدودیتایی که دارن و نیاز عاطفی بیشتری که دارند و تنها به نیاز جنسی نیاز ندارند..ولی پسرا میشه گفت نیاز جنسی ارجعیت بیشتری از نیاز عاطفی دارند و میشه تامین بشه و مسئولیت زندگی واقعا سخت شده براشون از نظر اقتصادی بخاطر همین کمتر زیربار ازدواج میرن..ولی خیلی از پسرا هم دوست دارند تشکیل خانواده بدن ولی در توانشون نیس

منم یبار تاپیک زدم و گفتن پسری.  خوبههرکی بگهاز کدوم شهره شاید یه دوست همشهری پیدا کردیم

خوبه

من تهرانم

متولد زمستون ۶٨

با خیلیا آشنا شدم و صحبت کردم اما روابطم فقط در حد حرف زدن بوده

دوست دارم دخترایی با شرایط نزدیک به خودم پیدا کنم تا دلم گرم بشه که تنها نیستم چون شدیدا احساس تنهایی دارم... جدیدا حتی از خونه بیرون نمی‌رم چون فکر می‌کنم با همه فرق دارم و انگار من از سیاره دیگه هستم و حضور بین اکثریتی که شبیهم نیستن بهم استرس می‌ده

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)