2777
2789
عنوان

مجردای بالای سی سال بیان ( دورهمی )

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 527 پست
تو درس چی خوندی 

من لیسانس حقوق داشتم ولی کار پیدا نکردم 

رفتم دنبال کار هنری ، از اون راه خرج خودمو درمیارم 

تو چیکار می‌کنی ؟ 

بچه ها شماها چیکار میکنین؟

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لیسانس حقوق داشتم ولی کار پیدا نکردم  رفتم دنبال کار هنری ، از اون راه خرج خودمو درمیارم&nb ...

خیلی خوبه ک خرج خودتو در میاری.آفرین.

من اینجا نمیتونم بگم چی خوندم و چ میکنم. خیلی از فامیلا اینجان یهویی بشناسنم.

فوق دارم مثلا

توهین نکرد بعضی از مردا مسولیت پذیر نیستن واقعا  دوست دختر چند سالشون رو رها میکنن ککشونم نمیگ ...

بعضی ها رو به همه تعمیم ندین. 

قرار نیست که دوست دختر همسر آینده باشه دوست با همسر فرق می‌کنه.

این قافله عمر عجب میگذرد
خیلی خوبه ک خرج خودتو در میاری.آفرین. من اینجا نمیتونم بگم چی خوندم و چ میکنم. خیلی از فامیلا اینجا ...

فامیلای منم هستن :D  

بعضی ها رو به همه تعمیم ندین.  قرار نیست که دوست دختر همسر آینده باشه دوست با همسر فرق می‌کنه.

بلند شو برو از تاپیک من بیرون 

غلط کرده وقتی تعهد نداره یکیو علاف می‌کنه 

حالم بهم خورد از کامنتت 

برو بیرون

بلند شو برو از تاپیک من بیرون  غلط کرده وقتی تعهد نداره یکیو علاف می‌کنه  حالم بهم خورد ...

دعوت میکنی بعد ظرفیت بحث کردن نداری 

اینجا مشخص شد که چرا مجرد موندی

این قافله عمر عجب میگذرد
دعوت میکنی بعد ظرفیت بحث کردن نداری  اینجا مشخص شد که چرا مجرد موندی

من کی دعوتت کردم برو بیرون تا یه چیزی بهت نگفتم 

سلام استارتر

اتفاقا امروز اومدم سر زدم و دیدم همچنان تعلیق بودی

خوشحالم برگشتی

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
بعضی ها رو به همه تعمیم ندین.  قرار نیست که دوست دختر همسر آینده باشه دوست با همسر فرق می‌کنه.

خب با این دیدگاه شما هم که جزو همون بعضیا هستید

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
خب با این دیدگاه شما هم که جزو همون بعضیا هستید

بعضی ها منظورم به پسر و دخترایی بود که روز اول بهم قول ازدواج میدن ولی در ادامه بدون دلیل پا پس میکشن 

دوستی بحثش فرق می‌کنه روز اول بحث ازدواجی نشده و  رابطه ها در حد دوستی هست. البته ممکنه با شناخت متقابل دوستی به پیشنهاد ازدواج ختم بشه و این خیلی خوبه 

این قافله عمر عجب میگذرد
بعضی ها منظورم به پسر و دخترایی بود که روز اول بهم قول ازدواج میدن ولی در ادامه بدون دلیل پا پس میکش ...

اگه دوستی و معاشرت عادی منظورتونه باهاتون موافقم

اما روابط دوست‌دختر/پسری یه ارتباط دوستانه معمولی نیست

مگه این‌که از اول با هم توافق کرده باشن که فقط برای سرگرمی و... با هم باشن

اسی دوست دارم در مورد یکی از پستات یه چیزی بگم اما حسش نیست :(