یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اتفاقا امروز اومدم سر زدم و دیدم همچنان تعلیق بودی
خوشحالم برگشتی
هرقدر انسان شریفتر، نجیبتر و حساستر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج میبرد، و این دو علت دارد: یکی اینکه خود را مستحق خیانت نمیبیند، و دیگر اینکه منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکردهاست. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
بعضی ها رو به همه تعمیم ندین. قرار نیست که دوست دختر همسر آینده باشه دوست با همسر فرق میکنه.
خب با این دیدگاه شما هم که جزو همون بعضیا هستید
هرقدر انسان شریفتر، نجیبتر و حساستر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج میبرد، و این دو علت دارد: یکی اینکه خود را مستحق خیانت نمیبیند، و دیگر اینکه منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکردهاست. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
بعضی ها منظورم به پسر و دخترایی بود که روز اول بهم قول ازدواج میدن ولی در ادامه بدون دلیل پا پس میکش ...
اگه دوستی و معاشرت عادی منظورتونه باهاتون موافقم
اما روابط دوستدختر/پسری یه ارتباط دوستانه معمولی نیست
مگه اینکه از اول با هم توافق کرده باشن که فقط برای سرگرمی و... با هم باشن
اسی دوست دارم در مورد یکی از پستات یه چیزی بگم اما حسش نیست :(