2777
2789
عنوان

نصیحتتون به دختر خوابکاهی ❤️🩵

487 بازدید | 67 پست

مثلا اگر خودم برای خودم غذا درست کنم 

باید به همه تعارف کنم؟ تعداد زیاد خب 

اگه کسی تعارف نزد من نزنم؟ 

فضاش چطوریه ؟ 

بعد تلفن اینا زنگ بخوره کجا باید برم جواب بدم تو راه رو؟ چون درس میخونن میگم

هرچی میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید از تجربه خوابگاه رفتنتون

اگر تجربه خوب یا بدی دارید بگید بهم لطفا هیچی نمیدونم ازش احساس گیجی میکنم 

چی باید بردارم؟

چی برندارم؟

چیکارا بکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با همه دوست معمولی باش اما رفاقت نکن 

غذاتو خودت درست کن و به همه تعارف نکن جمعی بگو هرکی گشنه ست میتونه بیاد غذا بخوریم ولی یه بار تعارف بزن یه بار نه نزار کسی بتونه بیشتر از حدش پیش بره

گوشیتم جواب دادی برو تو راهرو و اروم حرف بزن 

سعی کن درست رو بخونی و حواست رو پرت حرف زدنای بقیه نکنی بقیه هم حرفی زدن بگو لطفا میشه ساکت باشین نمیتونم تمرکز کنم 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اندازه خودت درست کن 

نهایتا یروز دوستت مریض بود برا اونم درست کن

وسیله قیمتی نبر

شبا زود بخواب

نماز یادت نره

قرار نیست اونجا با همه صمیمی باشی یکی دو نفر کافيه 

کارهای شخصی اولویت دومن

اولویت اول درسه

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بهترین بهترین دوران زندگیم بود 

با دوستای خوب هم اتاق شدیم 

با هم میخوردیم می‌گشتیم درس میخوندیم کار میکردیم 

خیلی عالی بود ...

من همه چی بردم لباس و وسایل شخصی  ولی خوراکی و تغذیه خود دانشگاه همه چی میداد 

الحمدلله رب العالمین ...

ببین خودم دانشجو نیستم تجربیات خواهرمو میگم ، اول از همه دراما های اونجا زیاده ، ممکنه اعصتبت خورد بشه ، سعی کن زیاد به کسی دهن به دهن ندی ، دعوا اینا هم را ننداز ، اگه کسی بهت چیزی گفت خودتو نباز ، درگیر دراماهای اونجا هم نشو ، ممکنه محیط خوابگاهتون خوب نباشه ... و درکل انتظار هرچی رو داشته باش 👍😅 

من محو خدایم و خدا آن من استتتت😔👈👉میشه یه چی بگی انگیزه بگیرم واسه درس خوندن ؟ میسی ...

غذا برا خودت درست کن تعارف نزن

تلفنی در کار نیست مثل خونه نیست

حتما یه بار از قبل اتاقا رو ببین که چجوریه

لباس در حد نیاز، کتاب و دفتر و اینها

وسایل اشپزی: یه ماهیتابه با در، جوری باشه که بشه ازش به عنوان قابلمه کوچیک هم استفاده کرد، قاشق چنگال ، یه کاسه فلزی و یه لیوان فلزی. میتونی تراول ماگ هم بخری استفاده زیادی داره

یه تشت کوچیک برای شستن لباس زیر هات یا لباس هات اگه از ماشین استفاده نمیکنی

بقیه وسایل مثل اسکاچ و مواد شوینده و ... رو از همون شهر یا شهرستان محل تحصیلت بگیر

اولا مبارک باشه

اولین سری داری میری این جور برات سخت میاد تو نت بزن میگه چی ها لازم داری که برداری

چیز هایی که لازمت شد ولی نبرده بودی همون لحظه تو گوشی یادداشت کن که سری بعد ببری

موفق باشی

✒️متاهل