2777
2789
عنوان

مجردای بالای سی سال بیان ( دورهمی )

| مشاهده متن کامل بحث + 3287 بازدید | 527 پست
اگه دوستی و معاشرت عادی منظورتونه باهاتون موافقم اما روابط دوست‌دختر/پسری یه ارتباط دوستانه معمولی ...

دقیقاً منظور همین بود 

البته هستن روابطی که میگید رو دارن  ولی طرفین هدفشان ازدواج نیست 

این قافله عمر عجب میگذرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی دوست دارم در مورد یکی از پستات یه چیزی بگم اما حسش نیست :(

بگو 

ولی جواب این یارو رو نده  بزار بره 

تا مجبور نشدم حذف تاپیک کنم

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

سلام دوستان 

كل حرفا رو خوندم ،و خيلي جالب بُود برام كه افراد تقريبا مشابه من، چقدر دعدغه هاشون مشابه منه ، فكر كردم فقط من اينجوريم كه حس و انگيزه تلاشم رو از دست دادم با اينكه خيلي قبلا پر انگيزه و پر تلاش بُودم ، الان عين مرده ي متحركم متاسفانه ، انگار خوشحالم نميكنه هيچي ديگه و حوصله ندارم ، از ته قلب براي جووني اي كه نكردم غمگينم انگار ، ديدم چنتا كاربر هم انگار از زبون من حرف ميزنن ناراحتي ها ، حرفايي كه ميشنون ، به پوچي رسيدن .... 

بعضي دوستان كه سنشون كمه ميان و فكر ميكنن فقط دغدغه ازدواجه!  اينجا تفاوت معلوم ميشه ، واقعا از ٣٠ ادم ميگذره و دهه عوض ميشه خيلي شرليط روحي، خواسته ها ، ترسها، مشكلات رنگ ديگه ميگيرن، اينكه ثبات پيدا نكرده باشي هنوز ، اينكه به اون اندازه كه بايد موفق نشده بلشي ، يه بعدي رفته باشي جلو ، اين سني كه ميگذره انگار يه دفعه دور تند شده ... اينا تو دهه ي ٢٠ هنوز اينطور نيست ، هر چقدر بگين هست اما تو دهه ي سي به بعد عميق تره قضيه 

بگو  ولی جواب این یارو رو نده  بزار بره  تا مجبور نشدم حذف تاپیک کنم

گویا منظورش از دوست‌دختر دوست‌معمولی بوده :/

مگه میشه آدم معنی دوست‌دختر رو ندونه؟

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
سلام دوستان  كل حرفا رو خوندم ،و خيلي جالب بُود برام كه افراد تقريبا مشابه من، چقدر دعدغه هاشو ...

باز یک‌بعدی خوبه

من حتی یک‌بعدی هم نرفتم جلو

از بزرگسالیم هیچی نفهمیدم، هیچی...

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
باز یک‌بعدی خوبه من حتی یک‌بعدی هم نرفتم جلو از بزرگسالیم هیچی نفهمیدم، هیچی...

عمر گذشت عين باد ، نه جووني كردم ، نه چيزي بدست اوردم ، فقط دويدن رو تردميل بُود به هيچ جا نرسيدم ، شما حداقل خاطرات اعصاب داغون كن و تحقير و اينا از محل كار نداري ، چيزايي كه ادمو نابود و عصبي ميكنه و ادم از خودش بدش مياد 😞

مجردا بهتر حرف همو میفهمن درک میکنن  با متاهلا آدم خیلی حرف مشترک نداره

در این مورد می‌خواستم بگم

همه مجردا هم به نظرم حرف همو نمی‌فهمن

قدیم مردم دو گروه بودن: متأهل و مجرد

اما الآن حداقل سه گروهن: متأهل، مجرد واقعی، مجردی که رابطه یا روابطش ثبت قانونی نشده

بین گروه دوم و سوم خیلی فرق هست

من خودم با هر مجردی نمی‌تونم حرف بزنم و لازمه که شرایطش بهم نزدیک باشه تا حالم خوب بشه

و در حال حاضر کسی با شرایط نزدیک به خودم اطرافم ندارم و حالم روز به روز بدتر می‌شه چون خودم رو خیلی تنها می‌بینم

به نظرم اونایی که رابطه دارن رو نمی‌شه اونقدرا مجرد به حساب آورد، فرقشون خیلیه با اونایی که هیچی رو تا این سن تجربه نکردن! این گروه از مجردا به متأهلا بیشتر نزدیکن تا مجردای واقعی

من خیلی دوست داشتم اینجا تاپیک بزنم و دخترایی رو توی شهرم با شرایط نزدیک به خودم پیدا کنم تا کمی از این حس بد دربیام

اما گفتم الآن فوری میان میگن تو مردی که دنبال دختر برای دوستی میگردی :))

حوصله این مسخره‌بازیاشون رو نداشتم

عمر گذشت عين باد ، نه جووني كردم ، نه چيزي بدست اوردم ، فقط دويدن رو تردميل بُود به هيچ جا نرسيدم ، ...

هر کدوم یه جور سوختیم انگار

نمی‌دونم چطور قراره جبران بشه

من هرقدر تلاش می‌کنم که بهتر شم انگار فایده نداره

انگار قفل شدم

گویا منظورش از دوست‌دختر دوست‌معمولی بوده :/ مگه میشه آدم معنی دوست‌دختر رو ندونه؟

حرف در مورد مسولیت پذیری بود 

کی آخه از کسی که بهش متعهد نیست همچین انتظاری داره ؟؟ 

اتفاقا خیلی خوب متوجه حرف من شد منتهی خیلی شیک پیچوند .

خودشه :)))

عمر گذشت عين باد ، نه جووني كردم ، نه چيزي بدست اوردم ، فقط دويدن رو تردميل بُود به هيچ جا نرسيدم ، ...

چند سالتونه؟

در این مورد می‌خواستم بگم همه مجردا هم به نظرم حرف همو نمی‌فهمن قدیم مردم دو گروه بودن: متأهل و مج ...

اره درست میگی شاید میگفتم سینگل بهتر بود 

حرف در مورد مسولیت پذیری بود  کی آخه از کسی بهش متعهد نیست همچین انتظاری داره ؟؟  اتفاقا ...

منم نظرم همینه :))

کلا از دید من کسی که صرفا واسه سرگرمی و رفع نیاز یا برای پُز دادن به بقیه وارد رابطه با دخترا میشه اصلا آدم نیست

تا آخر عمرمم تنها بمونم حاضر نیستم با چنین شخصیتی ازدواج کنم