2777
2789
عنوان

از یزد کسی هست؟؟

121 بازدید | 8 پست

خانوما لطفا کمکم کنید من یزدی نیستم دو ساله ازدواج کردم حالا میخوام اقدام به بارداری کنم میشه بگین کدوم دکتر زنان اینجا خوبه؟؟ یکی که هم مهربون باشه هم کار بلد. برا معاینه و  ازمایشات اولیه میخوام برم که ببینم تخمدان و این چیزام مشکلی نداره و اینکه واسه رژیم و تعیین جنسیت هم بهم راه کار بده

پروفایل خودمم کپی نشه

یزدی نیستم اما دکترای یزد عالین مخصوصا زنان زایمانشون از همه جای ایران میرن یزد برا مشکل نازاییشون یا مشکلات زنانه

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بیمارستان مجیبیان اونجا راهنماییت میکنن

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
یزدی نیستم اما دکترای یزد عالین مخصوصا زنان زایمانشون از همه جای ایران میرن یزد برا مشکل نازاییشون ی ...

اره منم تو سایت خیلی تعریفشونو شنیدم بنظرت پیش خودمون درمانگاه داره و دکتر زنان هم داره برم اونجا ازمایش و سونو بنویسه برام بعد اگه خدای نکرده مشکل داشتم برم پیش دکتر بهتری؟ از همینا که تو سایته مثل عقیلی مجیبیان کریمی جواهری و.... اینا

پروفایل خودمم کپی نشه
اره منم تو سایت خیلی تعریفشونو شنیدم بنظرت پیش خودمون درمانگاه داره و دکتر زنان هم داره برم اونجا از ...

آره اولش برو ی جا ارزون واسه چیزای سونو و اینجوری پول متخصص ندی. 

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

راستی یه سوال. برم پیش دکتری که بیمارستان دولتی هم  کار میکنه یا خصوصی که فقط مطب خودشون کار میکنن؟ از لحاظ قیمت و پول ویزیت آزمایش میگم خیلی اختلافشونه؟؟؟

پروفایل خودمم کپی نشه