2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پشت جاریم در میاد

896 بازدید | 46 پست

همیشه پشتش در میاد 

هیییییییچ وقت پشت سرش حرف منفی نمیزنه

در حالیکه جاریم خیلی دو به هم زن و سلیط ست

و شوهرش به حرفش گوش میده

مثلا به شوهرش میگه با من حرف نزنه و شوهرش دقیقا همون رو انجام میده

یا ماه ها نمیذاره شوهرش بیاد خونه ی مادرشوهرم.

تا به حال خونه ی ما نیومدن

یه بار مریض شده بودم همسرم ماموریت بود، نذاشت شوهرش بیاد منو ببره بیمارستان حتی با حضور خودش.

وقتی اینا رو به شوهرم میگم میگه حتما سیاست‌سیاستهایی داره که شوهرش به حرفش گوش میده.

حالا اینکه کی از کی چه سیاستی دیده، الله اعلم 🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا لزومی نداره پشت سر جاری جلو شوهرت حرف بزنی

ما زنا چیزایی می‌بینیم که مردا متوجه نیست با حرف زدن در مورد بقیه زن ها مردا مون رو آگاه میکنیم و حساس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
به چی میگی سیاست؟

شما به چی میگی سیاست 

وقتی به جای گوش دادن به حرف مادر و پدرش تو هر موضوعی دنبال زنشه زنشو قبول داره زنش سیاست داشته 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

نه نبودن مادرشوهرم زنگ زد بهشون و زنش نذاشتقرار بود دو تایی بیان ولی نذاشت

کلا عزیزم  اینو بدون ؛ مرد وقتی از خانوادش بخوای گله کنی ؛؛ طرفشون رو میگیره و سعی میکنه توجیح کنه قضیه رو. حتی اگه بدونه که حق با شماست

این یه چیز ثابت شده است. اما خودش میدونه که حق با کیه

والا حق داره دو به هم زن سلیطه باشه تو این خوانواده،والا من در حال مردن هم باشم خودم اسنپ میگیرم میرم بیمارستان حتی جراحی داشتم یا وضعیت اورژانسی داشتم شوهرم هم سر کار بود خودم پاشدم رفتم برگشتم حتی به خواهر خودمم نگفتم شما انتظار داشتی برادر شوهرت پاشه بیاد😮

والا حق داره دو به هم زن سلیطه باشه تو این خوانواده،والا من در حال مردن هم باشم خودم اسنپ میگیرم میر ...

من جراحی کرده بودم ک دو روز بعدش دچار خونریزی شدید شدم

خودم هم نگفتم بیان

مادر شوهرم زنگ زد به جاریم گفت بيان 

خانواده‌ واسه همین وقتا ست دیگه