2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین یه لحظه 😥

114 بازدید | 11 پست

امسال میرم نهم 

تا همین دیروز حتی چند ماهه که نظرم رو اینه برم رشته انسانی ولی نمیدونم چرا دوباره به شک افتادم 

حس میکنم بی فایده‌س خوندنش و بازار کار نداره نمیدونم چرا همچین حسی دارم دست خودم نیست احساس میکنم من که معدلم بالاست حتما باید برم تجربی نمیدونم چرا 😢

کمکم کنید بگید به نظرتون کدومو برم بخدا گیر کردم 

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

من خودم انسانیم میگم به هیچ وجه نرو. انسانی بازار کار نداره اصلا رقابت زیاد همه برا فرهنگیان تجربی و ...

تجربی که رقابت بیشتره 

الان شما درچه حالین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربی که رقابت بیشتره الان شما درچه حالین؟

اره ولی رشته هاش تنوع خیلی بالای داره اگه تلاش کنی میتونی رشته خوب بیاری مثل پرستاری پزشکی اینده بهتری دارن 

ولی انسانی بری هر رشته ای باید بگردی دنبال کار 

من پشت کنکوریم 

اره ولی رشته هاش تنوع خیلی بالای داره اگه تلاش کنی میتونی رشته خوب بیاری مثل پرستاری پزشکی اینده بهت ...

به پرستاری اینا علاقه ندارم شغلش سخته خیلی زحمت داره به نظرم 

به شغلای انسانی علاقه دارم که ....

به پرستاری اینا علاقه ندارم شغلش سخته خیلی زحمت داره به نظرم به شغلای انسانی علاقه دارم که ....

خب علاقه اولویت اوله من علاقه ندارم بهش میخاستم برم ریاضی برام سخته ولی اگه علاقه داری موفق میشی

خب علاقه اولویت اوله من علاقه ندارم بهش میخاستم برم ریاضی برام سخته ولی اگه علاقه داری موفق میشی

به انسانی علاقه نداشتین؟