الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قابلیت های این دو تا مث هم هست،؟ چقدر اختلاف قیمت دارن؟ اخه من میخواستم تا سقف ۱۸ زورمو بزنم برای ...
نه قطعا s21 fe بهتره ولی نه در حد اختلاف قیمتی که دارن، من به جهت مقرون به صرفه بودن و تناسب قیمت با امکانات گفتم a52s، نکته ی بعد این که s21 fe اگزینوس و a52s اسنپدراگونه که برای استفاده ی چند ساله، گفته میشه اگزینوس افت عملکردش بیشتره، در مجموع تو بازار، گوشی تمام و کمال نداریم، هرکدوم محاسن و معایبی داره، باید ببینید اولویت شما چیه، مثلا اگر دوربین بهتر و خوش دست بودن و آپدیت نرم افزاری بیشتر براتون ملاکه، s21 fe رو قطعا انتخاب کنید، من خودم گوشی سنگین وزن برام کابوسه حالا هرچقدرم خوب باشه، در عین حال به قیمت خوش دست بودن گوشی میان باطری سبکتری رو براش انتخاب میکنن که به تبع ظرفیت کمتری داره و زود شارژ تخلیه میکنه که بزرگترین مشکل s21 fe همینه، نکته بعد s21 fe آداپتور نداره ولی a52s در باکسش آداپتور داره و این یعنی یه هزینه ی جدا برای آداپتور