2777
2789
اکال نداره عوض ش منی که اهل ایفون نیستم کلی خودمو سرزنش کردم ک چرا نمیدونستم ۱۱ وجود نداره و چه دلیل ...

اما حالا بجاش فهمیدیم که ۹ وحود نداره جنبه مثبتش رو نگاه کن😅

آیفون شده فقط عادت واقعا اندروید بهتره بخدا الان یه آیفون ۸ و یه ایفون ۵ اس رو میزمون بلا استفاده مونده ، همسرم اندروید هم داره اونم هوآوی کلی هم کاربرد داره اما من نمیتونم چیز خاصی دانلود کنم

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
feدو مدل داره  اونی که بیشتر تو بازار هست اگزینوسه باید موبایل فروش اشنا داشته باشی یا خیلی خو ...

من دو ساله خریدم و قطعا اسنپ دراگونه 

خودم ۵ جی

من ۲ سال پیش ۱۵ تومن دادم فوق العاده راضیم اصلا داغ نمیکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما حالا بجاش فهمیدیم که ۹ وحود نداره جنبه مثبتش رو نگاه کن😅 آیفون شده فقط عادت واقعا اندروید بهتر ...

حق تونه😉😉😉😀😀😀😀

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
عه نو و دست دوم مگه قابل تشخیص نیس؟ 🙃🙃🙃 من دیگه رد دادم امشب تز دکترین دارم مینویسم انگار

قابل تشخیص هست اما نه برای کاربرای عادی 

بعضی وقتا گوشی هایی که خیلی نو هستن رو جوری دوباره پلمپ میکنن که فقط باید به گوشی وارد باشید که متوجهش بشید 

کلاهبردار زیاده متاسفانه

{ خانم هستم }
حق تونه😉😉😉😀😀😀😀

عجباااا😅😅😅 

اما مامانم یه گوشی خریده پشتش دوربینش بزرگه فکر کنم ۳ تا یا چهارتا دوربین بزرگ‌داره و خیلی راضیه قیمتشم خیلی بالا نیست

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
من دو ساله خریدم و قطعا اسنپ دراگونه  خودم ۵ جی من ۲ سال پیش ۱۵ تومن دادم فوق العاده راضیم اص ...

نه 21fe منظورم بود

اره عزیزمs20fe مدل ۵جیش همشون اسنپدراگونن و داغ نمیکنن

{ خانم هستم }
بنظرم سامسونگ سری آ اصلا قابل مقایسه با اس نیس  اصلا سری آ کیفیت نداره

سریsخیلی گرونن و نمیشه به کسایی که میخوان میانرده بخرن پیشنهادشون کرد

الانم سری های feقیمتشون خیلی زیاد شده و در حد قیمتشون به کاربر امکانات نمیدن و نمیشه با سریS پرچمدار مقایسشون کرد

پس خرید گوشی میانرده خیلی منطقی تر و به صرفه تره

{ خانم هستم }
سریsخیلی گرونن و نمیشه به کسایی که میخوان میانرده بخرن پیشنهادشون کرد الانم سری های feقیمتشون خیلی ...

الان چنده s21fe?

شوهرم گوشی منو میخاد من میخام بازم سری اس بخرم 

ولی واقعا کیفیت دوربینم مححشره عالی

عجباااا😅😅😅  اما مامانم یه گوشی خریده پشتش دوربینش بزرگه فکر کنم ۳ تا یا چهارتا دوربین بزرگ‌ ...

😘😘😘😘😘

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤

گوشی a52sبخر هم خودم دارم هم خواهرم اخ نمیگه خیلی خوبه الکی نرو طرف شیا خیلی مزخرفه خیلی زود بلندگوش خراب میشه یکی اینجا گفت که با هندسفری کار میکنه وقتی در میار هندسفری رو بلندگو صدا نمیاد دقیقا گوشی دختر عمو منم همین مشکل رو داره برو تا گرونتر نشده گوشیتو بخر من شهریور خریدم ۱۰ تومن a52s برای هند یا ویتنام فرقی نداره گوشی من هند هست برای خواهرم ویتنام 

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz