اکال نداره عوض ش منی که اهل ایفون نیستم کلی خودمو سرزنش کردم ک چرا نمیدونستم ۱۱ وجود نداره و چه دلیل ...
اما حالا بجاش فهمیدیم که ۹ وحود نداره جنبه مثبتش رو نگاه کن😅
آیفون شده فقط عادت واقعا اندروید بهتره بخدا الان یه آیفون ۸ و یه ایفون ۵ اس رو میزمون بلا استفاده مونده ، همسرم اندروید هم داره اونم هوآوی کلی هم کاربرد داره اما من نمیتونم چیز خاصی دانلود کنم
بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گوشی a52sبخر هم خودم دارم هم خواهرم اخ نمیگه خیلی خوبه الکی نرو طرف شیا خیلی مزخرفه خیلی زود بلندگوش خراب میشه یکی اینجا گفت که با هندسفری کار میکنه وقتی در میار هندسفری رو بلندگو صدا نمیاد دقیقا گوشی دختر عمو منم همین مشکل رو داره برو تا گرونتر نشده گوشیتو بخر من شهریور خریدم ۱۰ تومن a52s برای هند یا ویتنام فرقی نداره گوشی من هند هست برای خواهرم ویتنام
مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت میافتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بیهیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz