2777
2789

اول از همه دستشو میذاشت روی دسته صندلیم

من همش خودمو میکشیدم اونورتر 

اصلا نمیفهمید صندلی منه دستشو نذاره اونجا

بعدشم سرما خورده بود همش فین فین میکرد

یا با دستمال بینی شو پاک میکرد

ماسکم نزده بود

یا دست میزد صورتو ریششو میخارونو

یعنی گند زده بود ب اعصابم

میخواستم بزنممم تو سرششش

هیچیم از درس نفهمیدم

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش میگفتی پشمک پنج سانت صندلیتو بکش اونور

صندلیا بهم چسبیده

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

من یا صندلیمو میکشم اونور تر یا خودم بلند میشم جامو عوض میکنم .اما اینکه دستو بزاری رو دسته صندلی بغلی عادیه بنظرم انگار همه عادت دارن من خودم اینکارو میکنم هرکیم دیدم اینطوری میشینه قبول دارم اشتباست اما خب ..‌

من یا صندلیمو میکشم اونور تر یا خودم بلند میشم جامو عوض میکنم .اما اینکه دستو بزاری رو دسته صندلی بغ ...

خب پسر بود بقیه پسرا خیلی جمع و جور میشن کنار ی دختر

این کلا نفهمه

صندلیم بهم چسبیده

من یا صندلیمو میکشم اونور تر یا خودم بلند میشم جامو عوض میکنم .اما اینکه دستو بزاری رو دسته صندلی بغ ...

ببخشید از دانشگاه ازاد چطوری وارد رشته علوم تربیتی شدی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
خب پسر بود بقیه پسرا خیلی جمع و جور میشن کنار ی دختر این کلا نفهمه صندلیم بهم چسبیده

مام یکی از کلاسامون هشتاد نفریم بدجور پر میشه کلاس  البته ببشتر اوقات دخترا زودتر میرن میشینن ردیف عقب پسرا رو میفرستن جلو یا وقتی کنار یه پسر دیگه صندلی خالی باشه دختر بعدی میاد پسری که کنار یه دختر نشسته رو بلند میکنه میفرسته پیش پسرع خودش میشینه جای اون کنار دختره

کلا باید رو داشته باشی وگرنه مثل امروز تو باید عذاب بکشی.چند روز پیش میخواستیم برگردیم خونه دیدیم یه اکیپ پسر نشسته بودن رو صندوق  ماشین دوستم اونم خجالت میکشید بره سمت ماشینش میگفت بمونیم اونا برن ما بریم بعدش من رفتم جلو گفتم اقایون داداشم یه وقت بد نباشه جاتون بفرمایید پاایین سانس شما تمومه اونام با خنده رفتن کنار در کل باید روووو داشته باشی

من رفتم دانشگاه ازاد رشته علوم تربیتی گرایش اموزش ابتدایی خوندم که برم واسه ازمون استخدامی

اهان مرسی این ازمون هم خیلی سخته

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟