2777
2789

همه ی زندگیم نداشتن  یه مادر خوب رنجم داده

میخوام برای بچه ی آیندم مادر خیلی خوبی باشم

اما میترسم

و فکر میکنم باید حسابی روی خودم کار کنم هیچ حسرتی نداشته باشم روحیه مو قوی کنم تا بتونم ازش محافظت کنم تا دچار اسیب هایی که من شدم نشه

ولی هنوز خودم انقدری قوی نشدم

اگه شوهرم باهام خوب نباشه خودخوری میکنم

اگه مامانم باهام بدرفتاری کنه گریه میکنم

نمیخوام بچم یه مامان ضعیف داشته باشه

از عشقش،به دنیاش نمیارم.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاده...

برو تراپیست تله ذهنی زیاد داری کمکت می کنه

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

عزیزم نمیشه اینو انکار کرد که تو این دوره زمونه تو هر چقدرم بخوای خوب باشی بالاخره از وقتی بچه به دنیا میاد توی دیدی که همه میخوان بهش نگاه کنن نگاه میکنی میخوای کنترل کنی و امر و نهی و غیره. بحثم فقط این نیست که بری مشاوره و کتاب بخونی و قوی باشی. یه راهی هست که خودتو برای بچه بندازی به چالش که چطوری میتونم اذیتش نکنم و نعمت خدارو شکر کنم. این راه خیلی سخته چون اکثرا پدر و مادرا برای خودشون بچه رو میندازن به چالش تا خیالشون راحت بشه وظایف و مراقبت هاشون رو انجام دادن. این راه سختی داره و واقعا کلنجاره ولی اگر کسی اینکارو بکنه برای یه ایران مادری کرده نه فقط یه بچه برای منم دعا کن گلم💚

رو خودت کار کن ، رنج هایی رو ک کشیدی رو کاغذ بنویس و در مقابلش رفتاری ک از نظر خودت درسته رو بنویس ، و حتما حتما ب تراپیست مراجعه کن اون خیلی میتونه کمکت کنه ،منم مثل تو بودم ،خیلی بهتر شدم ، البته هنوز برای بچه اوردن دودلم ولی اگه راه درست رو پیدا کنیم میتونیم کنار بچه زخم های کودکیمون رو التیام بدیم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

رو خودت کار کن ، رنج هایی رو ک کشیدی رو کاغذ بنویس و در مقابلش رفتاری ک از نظر خودت درسته رو بنویس ، ...

اره عزیزم هرکاری که مادرمون نکرد برای بچمون بکنیم و برای کودک درونمون

میدونی؟ چند بار رفتم تراپیست،حتی خودمم خیلی تحقیق میکنم 

ولی هنوز این رنجه هست و وقتی پررنگ میشه که مادرمو میبینم و با ۲۸سال سن هنوز منو خورد میکنه

یعنی چجوری خودمو بندازم به چالش؟

منظورم همین چالشیه که الان داری. میدونی الان بچه معمولا برای پدر و مادرا سرمایس یعنی روش سرمایه گذاری میکنن میگم بچم حیف میشه و دلسوزی میکنن و میخوان همه موفقیتارو روش خالی کنن. ولی اینکه مدام آدم از خودش بپرسه من باید برا بچم چیکار کنم سخته و چالش برانگیز. میدونی من الان احساس میکنم خودم که دهه هشتادیم رفتارام و کارام چقدر برای مادر خودم عجیب بود و نمیتونست این حجم از تفاوت رو تحمل کنه خوب قطعا بچه های نسل ما اصلا یه چیزایی میشن که به ذهنم نمیاد. خوب اون موقع معمولا میرن پیش مشاور یا ولش میکنن بچه رو یا محدودش میکنن. ولی اگر هیچ کدوم از این سه تا کارو نکنیم، باید چیکار کنیم؟ اینجا دیگه واقعا به زنی که به بچش فکر میکنه میگن مادر و فکر کنم جای این واقعا تو بهشته 

عزیزم نمیشه اینو انکار کرد که تو این دوره زمونه تو هر چقدرم بخوای خوب باشی بالاخره از وقتی بچه به دن ...

من فکر میکنم هنوز اروم و شاد و قوی نیستم

هنوز کافی نیستم

هنوز اماده ی مادری نیستم

من فکر میکنم هنوز اروم و شاد و قوی نیستمهنوز کافی نیستمهنوز اماده ی مادری نیستم

خوب مادری شغل نیست باور کن اونایی که آماده ان و میخوان از بچه یه موجود موفق بسازن بیشتر از هر چیزی توی این دنیا دهن بچه رو صاف میکنن اینو به چشم خودم دیدم 

منظورم همین چالشیه که الان داری. میدونی الان بچه معمولا برای پدر و مادرا سرمایس یعنی روش سرمایه گذار ...

به نظرت محبت و عشق فراوان کافیه برای بچه؟ 

خود من همیشه دوست داشتم برای مادرم مهم باشم،بهم محبت کنه از ته دل دوستم داشته باشه،و بی احترامی نکنه و شخصیتمو حفظ کنه،موقع سختی ها کنارم باشه،و بتونم مثل یه بزرگتر و راهنما روش حساب باز کنم

دیگه به نظرت چی مهمه؟ خودت چه انتظاراتی داشتی؟