2777
2789
عنوان

چطوری از نظر مالی مستقل شدید؟

1127 بازدید | 26 پست

مستقل یعنی داشتن درامد ماشین و حداقل پس انداز برای اجاره خونه 

بنظرتون با ۶ تومن میشه مستقل شد 😐

من خودم بدون کمک خونواده تو خریدمم میمونم 

تو چه سنی میشه ؟🥲

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷سال جون کندم

کاربر اقا.اگر دنیا از آن تو باشد،تا زمانی که در قلب یک زن جایی نداشته باشی،درون آوازه های عاشقانه زنی زندگی نکنی،سهمی از دل شوره های زنی نداشته باشی،فقیرترین مردی.
استخدام شدم ۷ سال پیش

عزیزم اگه دوستداری میشه بگی رشتت چیه و کجا استخدام شدی

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

با۶تومن نمیشه

با چقد میشه؟

با تکیه به حقوق به تنهایی نمیشه به جایی رسید 

من تازه رفته بودم سر کار ، همکار بزرگتر این رو بهم توصیه کرد 

سعی کن منابع درآمدی بیشتری جز حقوق داشته باشی 

مثلا آموزش اضافه ببین ، پروژه بگیر 

سرمایه گذاری کن 

دنبال وام باش 

قرعه کشی کن 

بورس و .... اگر بلدی وارد شو 

تدریس خصوص ی کن 

خرید و فروش کن 

اینطوری میتونی رشد کنی و مستقل بشی

تو هر وعده غذاتو سی هزار تومن درنظر بگیری که بیشترم میشه

ماهی۲۷۰۰فقط خرج غذاته 

با ۶تومن نمیشه مستقل شد

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
۷سال جون کندم

چطوری چیکار کردی؟

با چقد میشه؟

حداقل ماهی۱۲تومن

اگه اجاره خونم با خودته

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من واقعا از صفر شروع کردم.

شهرم رو ترک کردم اومدم تهران

توی اطاق دانشجویی زندگی کردم.

تنها کمک من یه مستمری پدریم بود. بلافاصله خدا خواست یه جا مشغول کار بسته بندی شدم. دو سال تو یه اطاق زندگی کردم.

آروم آروم تایپ با زبونهای مختلف رو یاد گرفتم. کارم رو تغییر دادم. خودم رو بالا کشیدم. تونستم خونه مستقل اجاره کنم. بعد ماشین خریدم.

اینا یه روزه نشده و نمیشه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
با تکیه به حقوق به تنهایی نمیشه به جایی رسید  من تازه رفته بودم سر کار ، همکار بزرگتر این رو ب ...

اره دقیقا باهات موافقم دنبالش هستم👌👌🌹🌹