2777
2789

دوستان سلام حالم پسرم خیلی بدهه پسرم آخرای خرداد بود ک تب کرد شدید ازمایش خون دادیم عفونت تو خونش بود دکتر گفت دارو میدم تب دیگ نکرد خوب میشه ب مرور ..

دوباره گذشت خوب شده بود مجدد وسطای مرداد مریض شد بازم تب کرد بازم دکتر بردیم دیگ ازمایش خون ندادیم خوب شد بازم..

بازم اول مهر مریض شد بازم دکتر بردیم ولی تب نکرد ایندفعه  ..

دوباره اخر مهر تب کرد شدید.. ازمایش خون دادیم عفونت خون شدید بالا داشت و یه مشکلی تو گلبولاشم بود ک من درست یادم نیس دکتر چی گفت ولی بازم دکترش گفت با دارو تو خونه خوبش کنید من ب دکتر گفتم عفونت از خرداد مونده تو خونش اصلا زیر بار نرفت خلاصه تا ۵و۶ آبان تب داشت ولی بعد تب افتاد تا ۱۴و ۱۵ ابان دارو میخورد کلا ۱۰ روز نشده بود ک حالش خوب شده بود ک دوباره از دیشب بی دلیل تب میکنه ای خدا چیکار کنم من این چه مریضیه فکر کنم عفونت خونش خوب نشده منتظرم بیدار شه ببرمش ازمایشگاه تا ۴ صبح بیمارستان بودیم ولی هیچ کاری نکردن برامون ای خدا من میترسم پسرم خیلی کوچولوعه انقد مریض میشه از اول مهر درست و حسابی یک هفتع کامل نرفتع مدرسه میشه دعا کنید براش التماس دعا دارم لعنت ب این دکترا هیچ کاری برا بچم نمیکنن اصلا دلشون نمیسوزع هر کدوم یه چیزی میگن این چه عفونتیه ول نمیکنه بچمو کجا ببرمش اخه فقط خودم باید ب کاراش برسم اخه چیکار کنم من دست تنها ای خدا میشه دعا کنید خوب بشه 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما داری راه درستو میری امیدوارم خدا کمکتون کنه و هرچه زودتر خوب بشه 

سیستم ایمنیشو تقویت کن 

براش دعا میکنم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

عزیزم پسرتون حتما باید برا متخصص اطفال فوق تخصص عفونی......کدوم شهری؟ بگو برات دکتر پیدا کنم

همین دکتری که میگم برو حتما به خواست خدا و کمک دکتر خوب میشه

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

دقیقا آنکار دختر منو  تعریف کردی از محرم که مریض شد تا همین آلان مریض یه هفته خوبه یه هفته تب دار مریض دقیقا ازمایش دختر منم همین و نشون داد ...دیگه خسته شدم ازبس دارو دادم دکتر بردم ...تب کرد .....

دقیقا آنکار دختر منو  تعریف کردی از محرم که مریض شد تا همین آلان مریض یه هفته خوبه یه هفته تب د ...

پست بالایی من رو بخون

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

سلام عزیزم

درکت میکنم هیچی ازین حس بدتر نیست که بچه آدم مریض باشه

آرامش تو حفظ کن و بگرد یه متخصص بیماریهای عفونی خوب پیدا کن

اگه شهرستانی حتمن برو تهران

حنی اگه خوب شد این مسیله رو جدی بررسی کن