2777
2789
عنوان

ای خدا من همین یه نفرو دارم توروخدا دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 57 پست
دیکه تهران که برای دکتر رفتن عالیه ولی شما حتما باید بری پیش متخصص اطفال فوق تخصص عفونی حالادبستگی ...

عزیزم من سراغ ندارم شما دکتر خوب سراغ داری نمیتونم خیلی هزینه کنم چنتا دکتر برم

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تهرانی دیگه برو سید مرتضی لسانی....اگه بچت خوب نشد هرچی خواستی بار من کن

عزیزم میشه بگی کجا هست مطبشون و تخصصشون چی هست لطف کردی معرفی کردی خدا سلامتی بده ب خودت و خانوادت گلم همیشه

عزیزم تخصصشون چی هست و کجای تهران هستن؟

استاد و متخصص بیماریهای کودکان و نوزادان

یوسف آباده عزیزم

میدون گلها...کاج شمالی.کوچه۱۰/۱ نبش کوچه

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)
عزیزم خیلی لطف میکنی امیدوارم همیشه سلامت باشی شما بالخره خوب شدین علتشو پیدا کردین ؟

عزیزم حس میکنم یه عفونت درمان نشده بود

باورت میشه از بس انتی بیوتیک خوردم دیگه بدنم ضعیف شده بود

عزیزم به من دکتر مردانی را معرفی کردند 

دکتر عفونی هست و توی کرونا خیلی خیلی معروف و  مورد تایید بود 

یه سرچی بکن دکتر مسعود مردانی بلوارکشاورز

یا مُفَرِّجَ الهَمِّ (ای گشاینده گرفتاری ها)
عزیزم من سراغ ندارم شما دکتر خوب سراغ داری نمیتونم خیلی هزینه کنم چنتا دکتر برم

فداتشم یه دکتر باید بری....بگو کدوم محدکده برات پیدا کنم.متخصص اطفال باید باشه ولی حتما مدرک فوق تخصص عفونی هم داشته باشه.......باید عفونت رو ریشه کن کنه

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
چه جوری باید نوبت بکیرم کجاست مطبش

عزیزم آدرسشو گفتم اینجا ...روش نوبت دهی هم اینجا میفرسنم

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)
دقیقا آنکار دختر منو  تعریف کردی از محرم که مریض شد تا همین آلان مریض یه هفته خوبه یه هفته تب د ...

عزیزم شما دکتر بردی چی میگ بستری نکردی چند سالشه گل دخترت ایشاللع که به بچه هامون سلامت میشن دلم انقد خونه یعنی روی ارامش چندین ماهه ندیدم از استرس نمیخابم شبا 

عزیزم شما دکتر بردی چی میگ بستری نکردی چند سالشه گل دخترت ایشاللع که به بچه هامون سلامت میشن دلم انق ...

ببین استارتر مثلا ......مثل ابن دکتر میتونه پسر شما رو خوب کنه

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

اگر اورژانسی هم بدون نوبت بری بین مریض میفرسته داخل

استارتر به دکتر لسانی شک نکن

من ازش معجزه دیدم

اصلا روش درمان اینجا رو قبول نداره و با روند درمانی آ.م.ر.ی.ک.ا میره جلو....با داروهای زیاد و قوی هم مخالفه

عزیزم شما دکتر بردی چی میگ بستری نکردی چند سالشه گل دخترت ایشاللع که به بچه هامون سلامت میشن دلم انق ...

دخترم میره پیش دبستانی ۳,,ماه که مریض ....همین الانم بیدارم که یه وقت ازمدرسه رنگ نزنن که بیا حالش بدشده ببرش ...بخدا یه روز حالم خوب نیس ...همش منتظرم که باز مریض بشه ...هردکتر میبرم یه سری دارو میده میخوره خوب میشه باز به دوهفته نمیکشه همه علایم هاش برمیکرده ..بهش میرسم ..تقویتش میکنم ...ازنظر گرما سرما مواظبشم نمیدونم دیگه چکار کنم 

استارتر به دکتر لسانی شک نکن من ازش معجزه دیدم اصلا روش درمان اینجا رو قبول نداره و با روند درمانی ...

عزیزم ببخشید من آف شدم مجدد اومدم امیدوارم سلامت باشی همیشه بخدا میترسیدم بپرسم دکتر خوب بگید بعضیا تبلیغ کنند خدا خیرت بده میبرم پسرمو برات دعا میکنم و سلامتی و شادی از خدا برات میخوام همیشه راستی دوست خوبم مطب ایشون خیلی شلوغه باید خیلی منتظر شد؟؟

دخترم میره پیش دبستانی ۳,,ماه که مریض ....همین الانم بیدارم که یه وقت ازمدرسه رنگ نزنن که بیا حالش ب ...

شما هم ببر لسانی عزیزم....

هرکی رفته بدون استثنا جواب قطعی گرفته...