دوستان سلام حالم پسرم خیلی بدهه پسرم آخرای خرداد بود ک تب کرد شدید ازمایش خون دادیم عفونت تو خونش بود دکتر گفت دارو میدم تب دیگ نکرد خوب میشه ب مرور ..
دوباره گذشت خوب شده بود مجدد وسطای مرداد مریض شد بازم تب کرد بازم دکتر بردیم دیگ ازمایش خون ندادیم خوب شد بازم..
بازم اول مهر مریض شد بازم دکتر بردیم ولی تب نکرد ایندفعه ..
دوباره اخر مهر تب کرد شدید.. ازمایش خون دادیم عفونت خون شدید بالا داشت و یه مشکلی تو گلبولاشم بود ک من درست یادم نیس دکتر چی گفت ولی بازم دکترش گفت با دارو تو خونه خوبش کنید من ب دکتر گفتم عفونت از خرداد مونده تو خونش اصلا زیر بار نرفت خلاصه تا ۵و۶ آبان تب داشت ولی بعد تب افتاد تا ۱۴و ۱۵ ابان دارو میخورد کلا ۱۰ روز نشده بود ک حالش خوب شده بود ک دوباره از دیشب بی دلیل تب میکنه ای خدا چیکار کنم من این چه مریضیه فکر کنم عفونت خونش خوب نشده منتظرم بیدار شه ببرمش ازمایشگاه تا ۴ صبح بیمارستان بودیم ولی هیچ کاری نکردن برامون ای خدا من میترسم پسرم خیلی کوچولوعه انقد مریض میشه از اول مهر درست و حسابی یک هفتع کامل نرفتع مدرسه میشه دعا کنید براش التماس دعا دارم لعنت ب این دکترا هیچ کاری برا بچم نمیکنن اصلا دلشون نمیسوزع هر کدوم یه چیزی میگن این چه عفونتیه ول نمیکنه بچمو کجا ببرمش اخه فقط خودم باید ب کاراش برسم اخه چیکار کنم من دست تنها ای خدا میشه دعا کنید خوب بشه