2777
2789
عنوان

ای خدا من همین یه نفرو دارم توروخدا دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 57 پست

عزیزم حتما متخصص ببرش در کنارش دعا اثر داره،70 تا حمد رو اب بخون بهش بده بخوره منم 100 امن یجیب و 100 صلوات براش میفرستم ان شاءالله شفا خیر پیدا کنه

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

عزیزم بد به دلت راه نده از. اول مهر همه بچه هاها مریضن،انشاالله چیزی نیس،شما یه چکاب کامل بگیر و به چندتا متخصص خوب ببر،اگه شهرتون کوچیکه ببر مرکز استان،براش حمد شفا میخونمبخش،توکلت بخداو،خودخوری نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز دعا مشلول میخونم حتما دعاش میکنم. 

خدا خیرت بده دوست خوبم خیلی بهم لطف میکنی خیلی مریض میشه دلم خونه فقط امیدم ب خداس خیلی دعاش کن پسر کوچولومو ممنونم ازت سلامت باشی

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

واسه شفای پسرت و آرامش قلبت آیه الکرسی میخونم و از ته دلم دعا میکنم مریضی از خونتون و پسرت دور بشه

عزیزم حتما حتما یه دکتر دکتر عفونی معروف پیدا کن و پسرتو ببر

منم از یکماه قبل عید تا تقریبا اواخر خرداد ده روز یبار علایم کرونا و تب را داشتم 

واقعا آب شدم تو اون چندماه 

یا مُفَرِّجَ الهَمِّ (ای گشاینده گرفتاری ها)
واسه شفای پسرت و آرامش قلبت آیه الکرسی میخونم و از ته دلم دعا میکنم مریضی از خونتون و پسرت دور بشه ...

عزیزم خیلی لطف میکنی امیدوارم همیشه سلامت باشی شما بالخره خوب شدین علتشو پیدا کردین ؟

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

من تهرانم کدوم دکتر برم

دکتر تو تهران رو دست پرفسور سید مرتضی لسانی ندیدم....

شفا میده بی قید وشرط

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)
تهرانم دوست عزیز

دیکه تهران که برای دکتر رفتن عالیه

ولی شما حتما باید بری پیش متخصص اطفال فوق تخصص عفونی

حالادبستگی به محدوده زندگیتون داره.....که خیلی هم درگیر ترافیک و اینا نشی

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
تهرانم دوست عزیز

عزیزم تهرانی دیگه

برو سید مرتضی لسانی....اگه بچت خوب نشد هرچی خواستی بار من کن

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)

من ۱۷ سال پیش مشکل جدی برای پسرم پیش اومد اگر این دکتر نبود معلوم نبود چه بلایی سر بچم میومد تا آخر عمر مدیونش هستم تهران هست متخصص اطفال 

۴۴۱۵۸۶۳۴ _۰۲۱

اللهم عجل لولیک الفرج