2777
2789
عنوان

ای خدا من همین یه نفرو دارم توروخدا دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 57 پست
عزیزم حتما متخصص ببرش در کنارش دعا اثر داره،70 تا حمد رو اب بخون بهش بده بخوره منم 100 امن یجیب و 10 ...

عزیزم لطف میکنی ممنون ازت دوست خوبم چشم اینکارو میکنم ب امید شفای همه بچه های کوچولو

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

عزیزم بد به دلت راه نده از. اول مهر همه بچه هاها مریضن،انشاالله چیزی نیس،شما یه چکاب کامل بگیر و به ...

عزیزم لطف میکنی ممنون دوست خوبم اره همه مطبا پره از بچه ای خدا دلم کبابه گناه دارن طفلیا امیدوارم همه بچه ها حالشون همیشه خوب باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید من آف شدم مجدد اومدم امیدوارم سلامت باشی همیشه بخدا میترسیدم بپرسم دکتر خوب بگید بعضیا ...

فدات شم عزیزم

ایشالله که تمام دعاهای خیرت برگرده به خودت

منم از کار تبلیغاتی متنفرم

اما واقعا دوست دارم کمکت کنم

من ۲ تا دختر پشت همی دارم

اولی رو از نوزادی بردم پیش یه متخصص ناشی و پولکی که بخاطر کوتاهی اون شخص و تجویز داروهای ناشیانه دختر من به آسم کوتاه مدت مبتلا شد

تو اوج مریضی دخترم دکتر لسانی رو پیدا کردم و واقعا دخترمو تو کوتاه ترین زمان ممکن نجات داد

از اون به بعد هر کدوم از دخترام مریض میشن سریع میبرم پیش خودش و روش درمانش طوریه که اصلا کارت به دوبار ویزیت نمیکشه...خداروشکر تا الان هم دخترام دیگه مریضی سختی نگرفتن

هرکی هم تو مطبش هست ازش تعریف میکنه و دعاش میکنن

مطبش آره اکثرا شلوغه...

یه منشی داره به اسم خانم فخر 

۲۰ ساله پیش آقای دکترع....خوش شده یه پا دکتر حرفه ای

قبل یا بعد ویزیت میتونی کلی سوال ازش بپرسی و خیلی صبورانه بهت مشاوره میده

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)
دخترم میره پیش دبستانی ۳,,ماه که مریض ....همین الانم بیدارم که یه وقت ازمدرسه رنگ نزنن که بیا حالش ب ...

عزیزم امیدوارم دختر نازت زود خوب بشه و همهی بچه ها حالشون خوب باشه ولی کاش نمیفرسادی مدرسه بمونه خونه بهتره فکرتم راحت تره من ک گواهی گرفتم حتی اگ گواهیم نبود نمیذاشتم بره اره خیلی ناراحتم از درسش عقب میوفته اما سلامتی بچه ها مهم تره شما بردی ازمایش بده عفونت تو خونشه ؟بستری نکردین؟

عزیزم امیدوارم دختر نازت زود خوب بشه و همهی بچه ها حالشون خوب باشه ولی کاش نمیفرسادی مدرسه بمونه خون ...

گفت عفۉنت شدید داشت ..نه حرفی ازبستری نزد فقط دوتا شیشه چزک خشکن داد ....انشالله همه بچه ها سالم باشن ...‌

فدات شم عزیزم ایشالله که تمام دعاهای خیرت برگرده به خودت منم از کار تبلیغاتی متنفرم اما واقعا دوس ...

عزیزم چقد شما خانوم هستین خدا دخترای دسته گلتون رو حفظ کنه و ایشالله همیشه سایه ی شما بالای سرشون باشه عزیز دلم واقعا بهم لطف بزرگی کردی امیدوارم پسرمو ببرم و همونطور ک شما میگید جواب بگیرم از آقای دکتر .دکتر خوده پسرم از بچگی چند ماهه بود میبردم پیشش فوق تخصص هستن اما اصلا دیگ همکاری سابق رو نمیکنن انگار دیگ کلا بی توجه شدن و شدن بنده پول چون مطبشون هم بشدت شلوغ شده...مثلا این بار اخر ک میشه اوایل ابان و اخر مهر پسرم عفونت تو خونش بود بعد نگفت مثلا دو هفته دیگ یا مثلا یک ماهه دیگ مجدد ازمایش بده ببین عفونت خشک شده یا نه درصورتی ک من خودم هی حواسم بود ب همسرم میگفتم خیالم راحت نیست درسته حال پسرم خوبه ولی بنظرم باید ازمایش مجدد بدیم امکان داره عفونت مونده باشه ولی فقط فروکش کرده باشه ک دیگ همینم شدو پسرم مجدد تب کرد سرتو درد نیارم دوست خوبم روزت بخیردواقعا لطف کردی یک دتیا تشکر و آرزوی سلامتی براتون

عزیزم چقد شما خانوم هستین خدا دخترای دسته گلتون رو حفظ کنه و ایشالله همیشه سایه ی شما بالای سرشون با ...

قربون دل مهربونت برم عزیزم

خانومی از خودته

ایشالله به حق خانم فاطمه ی زهرا پسر خوشگلت زوده زود خوب میشه و دلت آروم میگیره

حالا دکتر لسانی با وجود شلوغ بودن مطب و کهولت سنی که دارن(۹۰ سالشه) بسیار بسیار با اخلاق و خوش زبون هستن....شده ۱ ساعت تو اتاقش باشی و سوال بپرسی با صبوری و زبان خوششون جواب میدن واصلا اهل دک کردن نیستن....ویزیتش هم فکر میکنم ۱۵۰ بود اخرین باری که رفتم

فقط رفتی پول نقد ببر....کارتخوان نداره

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)
شما هم ببر لسانی عزیزم.... هرکی رفته بدون استثنا جواب قطعی گرفته...

گلم سلام خوبی عزیز من ب اون عکسی ک داده بودی شماره موبایل بود جهت نوبت گیری دکتر لسانی زنگ زدم شماره مطب هم از گوگل پیدا کردم زنگ زدم کسی پاسخگو نبود حال پسرمم بده میشه بگی تو چجوری وقت میگیری ؟اصلا تازگیا رفتین مطب میدونید نوبت دهی حضوری هست یا تلفنی و میدونیو چه ساعاتی دکتر میان تا نشد تلفنی عقلا حضوری برم ممنون میشم پاسخ بدی 

گلم سلام خوبی عزیز من ب اون عکسی ک داده بودی شماره موبایل بود جهت نوبت گیری دکتر لسانی زنگ زدم شماره ...

سلام عزیزم ببخشید من پدربزرگم فوت شدن و الان اومدم سایت

با این شماره تماس بگیر

۰۹۱۲۹۵۶۹۸۵۸ خانم فخر

فقط حتما از ساعت ۳ عصر تا ۹ شب زنگ بزن

ممکنه جواب نده اما پشت سر هم بگیرید جواب میدن

اگه جواب ندادن دیگه حضوری برید

سلام عزیزم ببخشید من پدربزرگم فوت شدن و الان اومدم سایت با این شماره تماس بگیر ۰۹۱۲۹۵۶۹۸۵۸ خانم فخ ...

عزیزم خدا رحمت کنه پدربزرگتون رو.روحشون شاد عزیزم تسلیت میگم ..ببخشید گلم مزاحمت شدم مرسی ازت لطف کردی

عزیزم خدا رحمت کنه پدربزرگتون رو.روحشون شاد عزیزم تسلیت میگم ..ببخشید گلم مزاحمت شدم مرسی ازت لطف کر ...

ممنون گل من....ایشالله خدا رفتگان‌شما رو هم بیامرزه

فدات شم

خبرم کن اگه از دکتر نتیجه گرفتی...

خدا بد نده عزیزم الان چطوره

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه