2777
2789
ن دعوا نمیکنیم ولی خودم بی حوصلم گاهی گیر میده خیلی عصبی میشم یا داد میزنم ولی ن بلند..۲۴ ساعت باید ...

ما همین الآنم داریم کودک میبینیم 

راحتش بزار وگرنه خودت اذیت میشی

بجاش بیا تو نی نی سایت براش کیک درست کن مهربون باش 

سرش داد نزن اون بچست بچه ها این دوره خیلی گناه دارن کجا برن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گاهی

از الان سعی کن با ارامش رفتار کنی باهاش خودتو کنترل کن خیلی تاثییر میزاره رو رفتار کودک شخصیت بچه ها تا سه سالگی شکل میگیره سعی کن یکسال باقی مانده رو خوب باهاش رفتار کنی خیلی رو رفتار اینده اش اثر میزاره

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
منم نمیرم..شما بچت ارومه؟ چقدر برنامه کودک میبینه چطور سرگرم میشه

صبح تا عصر جم کید میبینه 

زبان انگلیسی اش فول شده 

حروف انگلیسی رو هم میخونه هم همرو میگه 

یک تا بیست و انگلیسی میگه

اشکال و ماشینها رو انگلیسی میگه

از الان سعی کن با ارامش رفتار کنی باهاش خودتو کنترل کن خیلی تاثییر میزاره رو رفتار کودک شخصیت بچه ها ...

اره واقعا باور کن منم کم میارم هر دو همش تو خونه ایم گاهی گیر میده خیلی یا زیادی برنامه کودک میبینه.باید سعی کنم اروم تر بشم خودمم