2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من خودمم عاشق فیلم بودم قبلا هیچ مشکلی هم الان ندارم فوق لیسانسم هم گرفتم    

دیگه از صدا شبکه جم کیدز بدم میاد از بس تو گوشمه..اصلا اجازه نمیده خاموشش کنیم..الانم ک پرخاشگر شده همش گیر میده میگم حتما روش من غلطه

یابایدخودتون براش وقت بگذارید بازی وقصه و کتاب خواندن وپارک و...یابگذاریدهمش تلوزیون ببینه

مطمئن باش اگربرنامه جذابترازتلوزیون براش مهیاکنیدتلوزیون میگذاره کنار

تلوزیون بیشترازیک ساعت باعث عصبی شدنش میشه تمرکزپایین میاره  

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
اره واقعا باور کن منم کم میارم هر دو همش تو خونه ایم گاهی گیر میده خیلی یا زیادی برنامه کودک میبینه. ...

دختر من نزدیک ۵ سالشه ،گاهی میگم کاش برمیگشتم عقب خودمو کنترل میکردم یکم🙁 الان وقتی چیزی باب میلش نباشه پرخاشگر میشه داد میزنه ،ما هرطوری با بچه هامون رفتار کنیم اونا همونطوری بار میان .شما وقت داری سعی کن رو رفتارت کار کنی ،بچه اول تربیتش مشکله چون آگاهی نداری از قبل

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
دیگه از صدا شبکه جم کیدز بدم میاد از بس تو گوشمه..اصلا اجازه نمیده خاموشش کنیم..الانم ک پرخاشگر شده ...

خودت هم خیلی عصبی شدی چرا صدای تلویزیون باید حالتو  بد کنه

خودت هم آزمایش بده قرص آهن مولتی ویتامین کلسیم بخور

خب نابود میشه بچه  نزار انقدر تلویزیون ببینه

چرا نابود بشه

اصلا ننشسته که هم ماشین بازی می‌کنه هی نگاه تلویزیون می‌کنه خوراکی هم بهش بدم میزاره تو بار ماشینش هی میرونه میخوره و کلا صدای تلویزیون هم تو خونه باشه دوست داره