الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حساس نشو این جور مواقع محلش نده اصلا و واکنش نشون نده، پسرمنم این سن همینجوری بود موهامو میکشید ، لابد میخواد توجه تو رو جلب کنه باهاش بازی کن و ببرش بیرون پارک حواسشو پرت کن
اره واقعا باور کن منم کم میارم هر دو همش تو خونه ایم گاهی گیر میده خیلی یا زیادی برنامه کودک میبینه. ...
دختر من نزدیک ۵ سالشه ،گاهی میگم کاش برمیگشتم عقب خودمو کنترل میکردم یکم🙁 الان وقتی چیزی باب میلش نباشه پرخاشگر میشه داد میزنه ،ما هرطوری با بچه هامون رفتار کنیم اونا همونطوری بار میان .شما وقت داری سعی کن رو رفتارت کار کنی ،بچه اول تربیتش مشکله چون آگاهی نداری از قبل
دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
اصلا ننشسته که هم ماشین بازی میکنه هی نگاه تلویزیون میکنه خوراکی هم بهش بدم میزاره تو بار ماشینش هی میرونه میخوره و کلا صدای تلویزیون هم تو خونه باشه دوست داره