2777
2789
عنوان

انصراف از فرهنگیان

138 بازدید | 22 پست

سلام من امسال فرهنگیان قبول شدم بعد چند سال کنکور مجدد دادم و رشته امم تجربی بود و اومدم فرهنگیان ولی محیط فرهنگیان اصلاااااااااااااا با روحیه ی من نمیخونه همه مذهبی و این منو افسرده میکنه . محیط شبیه مدرسه اس و هیچ شباهتی به دانشگاه نداره . درسا همه چرتوپرت نمیگم سخته ها میگم چرتوپرته ینی کتابایی که هیچی به علم من اضافه نمیکنه و خلاصه هیچ علاقه ای ندارم . سوالم اینه به نظرتون همراه با دانشگاه میتونم دوباره واسه کنکور بخونم ؟؟ 

درختِ تو گر بارِ دانش بگیرد... به زیر آوری چرخِ نیلوفری را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه ک من ارزوم اینه معلم اموزش پرورش بشم

منظورم دبیر زبان

چون امنیت شغلی داره

و محیطش خوبه

حقوقش چس تومنه ولی ب ادم ارامش میده

البته بستگی ب روحیه داره هر کسی علاقه نداره

من اول فک نمیکردم ک خوشم نمیاد ولی منطقی فک کردم دیدم مناسب منه دختر همینه! 

به تدریس و بچه ها علاقه داری؟اگ آره تحمل کن دانشگاه چشم رو هم بذاری میگذرههمزمان با درسا بیشتر روی م ...

اصلا به تدریس علاقه ندارم اصلا 

به شغل آیندت علاقه داری و مشکلت فقط دانشگاهه؟ اگر آره تحمل کن اگر با شغل هم مشکل داری خب من بودم واس ...

آره علاقه ندارم رشته ام آموزش ابتدایی اصلا در ذات من نیست نمیدونم چرا اینطوری شد