2777
2789
عنوان

نامزد لوس و مسخره ای دارم😖

812 بازدید | 41 پست

نامزدم خستم کرده مثل جیم کری(بازیگر کمدی) کسایی ک میشناسن میدونن چیه منظورم همش داره میخنده و مسخره بازی در میاره

بحث جدیه دارم باهاش دعوا میکنم مث بچه ها ادامو در میاره😵‍💫 شاید باورتون نشه ما تو این یک سال نیم اصلا دعوا و بحث نکردیم حتی من بدترین حرفام بزنم کش نمیده فقط دستم میندازه😐 یا دارم حرص میخورم و دعواش میکنم مث کوچولو ها میگه دعوام میکنی اصلا قهرم باهات بعد هی زیر چشمی نگاه میکنه 

من یا دوستاشو میبینه همش داره سر به سرمون میذاره اما دوستاش که از خودش کوچک ترن بچه های ارومین من گاهی باهاشون میرم بیرون خجالت میکشم ک این اینقدر لوس بازی در میاره کرم میریزه و چرتو پرتا بیمزه میگه نقشه های شیطانی میکشه  و چشاش برق میزنه😡

پیش من تنها باشه نی نیهههه رفتاراش مث پسر بچه ها دو سالس  هزار بارم گفتم حرصم میدی این رفتاراتو دوست ندارم در جوابش فقط مث بچه های شیطون خندیده و به کاراش ادامه میده😐🫤

تنها جایی که دیدم مثل ادم معمولیا جدی و با وقار رفتار میکنه پیش خانواده ها و همکاراشه 😐

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نمیتونی شخصیتشو عوض کنی اون ادم شادو شیطونیه میخای بزور اروم و ساکتش کنی نمیشع ک 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

برو‌هداتو شکر کن تو با اون پیر نمیشی شوهرت ادم‌بد دل و خشک و سرد بود چیکار‌میکردی

جدی اینطوری خوبه؟ هی بخنده سربه سرت بزاره شوخیو جدیش مشخص نباشه؟

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈