2777
2789
عنوان

نامزد لوس و مسخره ای دارم😖

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 41 پست

وای این که خیلی خوبه..😂😂 ولی من حس میکنم در اینده با یه فرد جدی اشنا میشم😂

در هرصورت این که پیش تو خوده واقعیشه خیلی قشنگه💛

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
گاهی خوبه گاهی بد همیشه سربه سرت میذاره گاهی شوخ یا جدی بودنشو تشخیص نمیدی

اره راست میگی یه جاهایی سخت میشه برا آدم

سعی کن خیلی مقابله نکنی باهاش آروم آروم بفهمون هر رفتارش یه زمانی داره و نباید قاطی کنه باهم

ولی همش باهاش بحث نکن سرش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار این هست که باهاش آروم  صحبت کنی به طور مستقیم نه در لفافه اشاره کنی که این کارها رو دوست نداری مثلا براش مثال بزنی شوهر دوستم فلان ادا رو در می‌آورد و این کار از نظر تو کمی لوس و بی معنی هست و دستش رو موقعه راه رفتم بگیری و بهش اعتماد به نفس بدی مثلا بهش بگی مرد من و... 

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇
اره راست میگی یه جاهایی سخت میشه برا آدم سعی کن خیلی مقابله نکنی باهاش آروم آروم بفهمون هر رفتارش ی ...

نمیفهمه که هر رفتاری یه زمانی داره😂نه دیگه عادت کردم منم 

همش چرتو پرت میگه 

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
اینایی که میگی از مهربونیشه ،اما به شخصه نمی‌پسندم ،مرد یکم اقتدار قشنگ ترش میکنه

شخصیتشه ی بار ب خاطر من تصادف کرد داشت میومد پیشم.  

بعد دوساعت خندون فارغغغ از جهاان اومد😐 میگم عزیزم حدااقل اینجا اخم کن میگ با اخم من جیزی درست نمیشع

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
نمیفهمه که هر رفتاری یه زمانی داره😂نه دیگه عادت کردم منم  همش چرتو پرت میگه

میگم دیگه هرچی بیشتر بحث کنی بی فایدس

نمیدونم دقیق باید چیکار کرد ولی باید کاملا غیرمستقیم باشه

شخصیتشه ی بار ب خاطر من تصادف کرد داشت میومد پیشم.   بعد دوساعت خندون فارغغغ از جهاان اومد😐 م ...

تنش سلامت ،سخت نگیر ،خیلی مهم نیست

شانس نام مستعار خداست،،، آنجا که نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد 
چرا من دوست دارم پارتنرم اینطوری باشه؟😂

اخه ۲۷ سالشه😐 دلقک اقا قیافشم خندونه 

خودش که جوراب مردونه میخره اما براش جوراب باب اسفنجی بخری ذوق میکنه 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
اخه ۲۷ سالشه😐 دلقک اقا قیافشم خندونه  خودش که جوراب مردونه میخره اما براش جوراب باب اسفنجی بخ ...

تو عکسا هم دهنش بازه داره میخنده اره؟؟واسه منکه اینجوریه

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈