2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اینا ینی چی؟

سادیسم ،کسی که از شکنجه دیگران لذت میبره و ارضای جنسی میشه مازوخیسم کسی که از آزار دیدن و شکنجه شدن لذت میبره و ارضای جنسی میشه 

خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین دختر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...🌚🖤🫂

من همیشه شوهرمو اذیت میکنم واین خیلی حال میدههههه .

مثلا وقتی گوشی نگاه میکنه یهو دستمو جلوچشماش میبرم وبرنمیدارم.

یا مثلا داره یچیزی میشماره هی تندتند وبلند حرف میزنم ک قاطی کنه.

ازگاز گرفتن بدش میاد دوس دارم گازش بگیرم .

یاانگشتمو فشارمیدم تو ی مکان سوراخی ک بدش میاد ولی بمن حال میده ک اون بدش میاد واذیت میشه 🤣البته ازروشلوار😐و فقط به قصد اذیت ،منظور دیگ ای ندارم .

دیگ نمیدونم سادیسم دارم یانه

سادیسم ،کسی که از شکنجه دیگران لذت میبره و ارضای جنسی میشه مازوخیسم کسی که از آزار دیدن و شکنجه شدن ...

فقط جنسی نه 

من رفتاری و بیشتر احساسی ام

از اینکه کسی بهم وابسته شه و غرورشو بشکنم و تردش کنم لذت میبرم

من همیشه شوهرمو اذیت میکنم واین خیلی حال میدههههه . مثلا وقتی گوشی نگاه میکنه یهو دستمو جلوچشماش می ...

نباید بدون اجازه اینکارو کنی ،تو لذت میبری ولی اون اذیت میشه 

خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین دختر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...🌚🖤🫂
چیکار میکنه

خوشش مياد يكيو آزار بده

الان با باباش درافتاده

البته سر خواهرش

بعد اين خواهرش نامزد كرد ما تو هيچ مراسمش نرفتيم

خوشش مياد اونا حرص ميخورن

با منم همينه كم آزار نداده

فقط جنسی نه  من رفتاری و بیشتر احساسی ام از اینکه کسی بهم وابسته شه و غرورشو بشکنم و تردش کنم ...

من بیشتر جنسی مازوخیسم ام تا روحی در کل از اینکه دیگران مسخرم کنم یا اذیتم کنن متنفرم فقط دوست دارم موقع رابطه اونم با اجازه خودم این رفتار باهام بشه یا توی تصوراتم...در کل خودمو کوچیک نمیکنم 

نباید بدون اجازه اینکارو کنی ،تو لذت میبری ولی اون اذیت میشه 

اره بدش میاد وحتی گاهی عصبی میشه . ولی ی لذت خوبی داره ، انگار خستگی هام درمیره اگ اذیتش نکنم اونروز اصلا کسلم ، مثل تفریح میمونه برام

من کسی که بهم وابسته مخصوصا جنس مخالف

باید بری روانشناس اینطور ممکنه به بقیه ناخودآگاه آسیب بزنی میتونم تو مقصر نیستی ولی بازم بری مشاور خوبه 

خوشش مياد يكيو آزار بده الان با باباش درافتاده البته سر خواهرش بعد اين خواهرش نامزد كرد ما تو هيچ ...

من همه رو اذیت نمیکنم 

ضربه ی احساسی که تو بچه گی هام خوردم و تلافی میکنم