2777
2789
اره بدش میاد وحتی گاهی عصبی میشه . ولی ی لذت خوبی داره ، انگار خستگی هام درمیره اگ اذیتش نکنم اونروز ...

چه وحشتناک برو مشاور ، شوهرت گناه داره سعی کن عادتتو عوض کنی 

خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین دختر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...🌚🖤🫂
من بیشتر جنسی مازوخیسم ام تا روحی در کل از اینکه دیگران مسخرم کنم یا اذیتم کنن متنفرم فقط دوست دارم ...

اونقدر چیز عجیبی نیست از من اصلا مشکل ساز نیست فقط یه مدل علاقه اس اصلا اینطور نیست که بخوام خودمو اذیت کنم

خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین دختر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...🌚🖤🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتر جنسی مازوخیسم ام تا روحی در کل از اینکه دیگران مسخرم کنم یا اذیتم کنن متنفرم فقط دوست دارم ...

تو بر خلاف منی 

کم کم دارم از خودم میترسم .وقتی اعصبانی میشم هر کاری میکنم غرور طرف مو له کنم .

من همه رو اذیت نمیکنم  ضربه ی احساسی که تو بچه گی هام خوردم و تلافی میکنم

از کی ضربه خوردی ،من فک میکنم به خاطر این مازوخیسم شدم که مامانم تو بچگی احساس گناه شدید بهم میداد

چه وحشتناک برو مشاور ، شوهرت گناه داره سعی کن عادتتو عوض کنی  

اخه زیاد اذیت نمیشه مگه چیکارش میکنم .

بیشتر شوخیه .

نمیدونم والا ، یعنی الان منم سادیسم دارم ؟فقط باشوهرم اینجوریم ها ،اونم وقتایی ک حوصلم سرمیره وبیکارم ،ولی اون مشغول یکاریه یاخوابه و بمن اهمیت نمیده .

انگار مثلا دنبال جلب توجهم

باید بری روانشناس اینطور ممکنه به بقیه ناخودآگاه آسیب بزنی میتونم تو مقصر نیستی ولی بازم بری مشاور خ ...

درسته الان خیلی ناراحتم 

روح و روان دیگران و نابود میکنم از شانس بدم ادمیم که سریع بهم جذب میشن .

من همه رو اذیت نمیکنم  ضربه ی احساسی که تو بچه گی هام خوردم و تلافی میکنم

تو از اذیت دیگران خوشت میاد من از اینکه اذیتم کنن مخالف همن ولی خب دو تاش از یه چیز منشأ میگیره از نظر روانشناسی 

اخه زیاد اذیت نمیشه مگه چیکارش میکنم . بیشتر شوخیه . نمیدونم والا ، یعنی الان منم سادیسم دارم ؟فقط ...

فقط یکم سادیسم روحی داری اونقدر جدی نیست نود درصد مردم دارن فقط یکم عادتتو بزار کنار اگه اذیت میشه 

از کی ضربه خوردی ،من فک میکنم به خاطر این مازوخیسم شدم که مامانم تو بچگی احساس گناه شدید بهم میداد

حدود ۵ ساله ام بود فهمیدم برادری که بهش خیلی وابسته ام یه مادر دیگه داره مارو جدا کرد از زنا متنفر شدم تو سن نوجونی یه زن هرزه دوباره با عشقم به من خیانت کردن :

درسته الان خیلی ناراحتم  روح و روان دیگران و نابود میکنم از شانس بدم ادمیم که سریع بهم جذب میش ...

میشه بپرسم چرا اینطور شدی 

حدود ۵ ساله ام بود فهمیدم برادری که بهش خیلی وابسته ام یه مادر دیگه داره مارو جدا کرد از زنا متنفر ش ...

وای چقدر سخت ،حق داری ولی بازم باید مشاور بری ،درکت میکنم ضربه های بچگی خیلی تاثیر گذارن

میشه بپرسم چرا اینطور شدی 

ضربه ی احساسی سنگینی خوردم از دوتا مرد مهم زندگیم 

اولی تو ۵ سالگی فهمیدم داداشم یه مادر دیگه داره :نادرش جدامون کرد 

دومی عاشق کسی شدم که با یه زن هرزه بهم خیانت کرد

انگار شدم زنی که همه رو جذب میکنه بعدم به بدترین شکل تحقیر و تردشون میکنه 

درسته ولی نمیتونم اعتراف کنم من اینم سخته 

منم برام سخته ولی باید بری  راحت زندگی کنی بدون اینکه به کسی آسیب بزنی و بعد احساس گناه کنی 

منم برام سخته ولی باید بری  راحت زندگی کنی بدون اینکه به کسی آسیب بزنی و بعد احساس گناه کنی&nbs ...

مشکل منه اینه یه نفر داره بهم نزدیک میشه نباید بشه 

اون خودش داغونه زندگی بهش زیاد زخم زده 

نمیتونم جلوی خودمو بگیرم 

اگه بهم نزدیک تر شه نابود میشه