کسی هست یک چیزی ذهنم رو درگیر کرده کسی بوده تاحالا خواهر شوهر داشته باشه که یکسری حرکت های انجام میده که فقط در مواقع خلوت خودتون با شوهرتون انجام میدین من چندین بار متوجه شدم اما زیاد حساس نشدم اما الان داره کلافه ام میکنه مثلا دست کنه زیر پیراهن با موهای تن داداشش یا پاهاش بازی کنه و داداشش موی تنش سیخ بشه و منطقه ممنوعش بیاد بالا و مدام هم همسرم میگه نکن یکبار دیگه کنی میزنمت ها ولی باز گوش نمیده انجام میده یا سریع ناراحت میشه خیلی خواستگار داره اصلا ازدواج نمیکنه ۲۴ سالش هست و میگه من دوست دارم با شخصی ازدواج کنم مثل داداشم باشه،،، یا سرش میزاره روی منطقه ممنوعه و مدام سرش رو حالت رفت و برگشتی انجام بده مثل بازی کردن با اونجا که حالت برآمدگی داره و کیف کنه بنظرتون زیادی حساسم یا عین بچه ها میخواد خودشو لوس کنه ؟ البته خیلی راحت جلو داداش کوچکترش لباس عوض میکنه با سوتین فقط با کوچیکه و بزرگه راحته وسطی ن چون وسطی مدام دعواش میکنه و تذکر میده نمیره سمتش،، و با پدرش راحته مثل تو بغل خوابیدنش یا حمام کردن و اینا بنظرتون هنوز تو دوران کودکیش مونده و این چیزارو بد نمیدونه ؟ و نمیتونه تفکیک کنه ؟ من حس میکنم نیاز به یک جنس مخالف داره تا این نیازهای خودش رو رفع کنه اما خودش نمیفهمه که نیاز داره چون یکبار براش مشکلی پیش اومده بود مدام فقط همسر من رو میخواست و اجازه نمیداد بقیه بهش دست بزنن و کاراش انجام بدن مثل دسشویی بردن و لباس پوشیدن و ......