2777
2789
عنوان

کار دبیر پرورشی چیه🙏🏼🙏🏼🙏🏼بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 28 پست
بچه ها رو به راه راست هدایت میکنی

اون که معلم دینیه😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخوای واقعی همه چیز رو اجرا کنز واقعا پاره میشی ما تو روستا معاون پرورشی نداشتیم کاراش گردن خود معلم میوفتاد چون اداده انتظار داشت ازمون خیلی خسته و اذیت میشدیم یه دیقه نمیشد نشست

ولی بخوای مثل اکثر معاون پرورشیا خودت رو اذیت نکنی فقط چای میخوری

صبحگاهی رو هم میندازی گردن دو سه تا دانش اموز گردن کلفت خلاص

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اجرای صبحگاه و 

ساماندهی هرروز نماز جماعت و‌تعیین مکبر و‌نظم دهنده نماز و پیش نماز و ...

فضاسازی و آماده سازی محتوای صوتی تصویری برای مناسبت‌ها 

اجرای مسابقات و پویش ها 

تهیه گزارش کار 

اجرای بخش نامه ها 

کار با گروه سرود و‌نمایش 

اگر واقعا بخواد باوجدان کار کنه

اینا رو‌کسی نمی بینه فقط موقع چای خوردن همه تماشا میکنن

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

همین ک بقیه گفتن در مورد کارای فرهنگی و مسابقات

شاید یسری دروس هم بدن تدریس کنی معلم نداشته باشن دروس کار و فناوری و هنر و ...

سرود هم کار میکنن با بچه ها

یکم باید علاقه داشتی به کارای فرهنگی و هنری

پرورش دادن دیگه🤣

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
زمان ما دبیر پرورشی می اومد می گفت دوست پسر نگیرید(کلاس هشتم بودم نمی دونستم چیه خیلی باز کرد متوجه ...

🤣🤣🤣🤣

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

پرورش دام و طیور😐

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
معلم پرورشی راس ترش میکنه😂😂😂

😂😂😂منحرف

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

هماهنگی صف صبحگاهی و برنامه ها با شماست 

تهیه عکس و نوشته و بنر مناسبتا هم باید مرتب انجام بدین هرمناسبتی تابلو دارن مادرس باید تزئین  کنید تو مراسما مدرسه از نماز گرفته  تا راهپیمایی باید  شرکت کنید عکس و فیلم تهیه کنید

زمان ما دبیر پرورشی می اومد می گفت دوست پسر نگیرید(کلاس هشتم بودم نمی دونستم چیه خیلی باز کرد متوجه ...

دقیقا معاون ما رو که هر روز سر سربند حجاب نعره میکشه سر بچها رو یکی از همکلاسیام تو عروسی دیده

خودش و دخترش از بالا و پایین باز و چاک و... پوشیدن😂

لاااایک نکنننن😤